VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜK FİNALİN ADI ALIÇÖREN-BANAZ...

13 Eylül 2023

.................................................

Bolu’da köyler arası futbol turnuvasının final aşamasına gelindi. Dün akşam oynanan yarı final müsabakalarının galibi Alıçören köyü ve Banaz köyü finalde karşı karşıya gelecek. Binlerce vatandaşın heyecanla izlediği turnuvada dün akşam tribünlerde yer kalmadı.

Bolu Muhtarlar Derneği ve Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde düzenlenen 48 köyün katıldığı futbol turnuvasında yarı final maçları tamamlandı.

TEKKE DERE HIZLI BAŞLADI

Turnuvanın 2 favori takımı Alıçören köyü ve Tekke Dere köyü yarı finalde karşılaştı. Çekişmeli maçın ilk yarısında Serhat Gülen’in 2 golü ile Tekke Dere köyü 2-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru uzaktan şutlarla ve kontra ataklarla gol arayan Alıçören köyü aradığı golü Ümit Arın ile buldu.

GERİ DÖNÜŞLERİ MUHTEŞEM OLDU

Orta sahadan kaleye sert şut çeken Ümit Arın topu 90’a gönderdi. İlk yarı 2-1 bitti. İkinci yarıya baskılı başlayan Alıçören, köşe vuruşu kazandı. Ceza sahası içerisine yapılan ortaya düzgün kafa vuruşu yapan Cihan Gülen fileleri havalandırarak durumu 2-2’ye getirdi. Maç sonuna kadar her iki takım da galibiyeti getiren golü bir türlü bulamadı. Maç penaltılara gitti. Penaltılarda Tekke Dere köyü oyuncusu Serhat Gülen penaltı kaçırdı. Penaltı atışlarında üstünlüğü eline alan Alıçören Köyü adını finale yazdırarak köy halkını büyük bir sevince boğdu.

ÖRENCİK İLK DEVREYE SEVİNÇLİ GİRDİ

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise Banaz Köyü ile Örencik Köyü final için kozlarını paylaştı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrolü başlarken orta saha mücadelesi ile geçen ilk 15 dakikada taraflar bir birine üstünlük sağlamaya çalıştı. Örencik Köyü, Banaz karşısında Eray ile ilk golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçip devreyi umutlu kapadı.

BANAZ İKİNCİ FİNALİST

Banaz Köyü karşılaşmanın ikinci yarısına çok etkili başladı. Orta sahada tüm topları Eray Sezer ile olumlu kullanıp net gol pozisyonları buldu. Örencik Köyü kalesinde bunalırken Banaz Köyü Barış ile müthiş bir gol atarak yarı final maçında beraberliği sağladı. Beraberlik sonrası bulduğu pozisyonları değerlendiremezken karşılaşma penaltı atışlarına gitti.

Penaltı atışlarından Banaz Köyü rakibine üstünlük kurarak finalde şampiyonluk için Alıçören Köyü ile kozlarını paylaşacak.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    13 Eylül 2023 • 07:34
    Evet stadyumm olsunn
  • Odul
    13 Eylül 2023 • 18:37
    Arkadaşlar her sene yapılıyor bu? Kazanana ne ödül var söyler misiniz? Adamlar aşırı hırslı oynuyor helal olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.