VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ TANRIKULU'DAN BOLU KOMANDOYA AKIL ALMAZ İFTİRA

9 Eylül 2023

.....................

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu geçmişte Bolu Komando Tugayı’nın helikopterden 15 köylüyü attığı iddia ederek akıl almaz bir skandala imza attı. O sözlere tepki yağdı, soruşturma açıldı, CHP’den ifadelerin kabul edilemez olduğu açıklaması geldi. Tanju Özcan twitter hesabından o sözlere tepki gösterdi.

Tv100 kanalında katıldığı programda Türk Silahlı Kuvvetlerine ağır ifadeler kullanan ve Bolu 2. Komando Tugayı askerlerinin Güneydoğu’da 15 köylüyü helikopterden attığı yalanını söyleyince o sözlere tepki yağdı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Sezgin Tanrıkulu hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 301. maddesinde düzenlenen “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama” ve 216. maddesinde düzenlenen “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçlarından soruşturma açıldı.

CHP: AÇIKLAMA KABUL EDİLEMEZ

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik sözlerine ilişkin yaptığı açıklamada, ifadelerin kabul edilemez olduğunu belirterek konunun yetkili organlarda görüşüleceğini duyurdu.

TANJU ÖZCAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, twitter hesabından Sezin Tanrıkulu’ya sert tepki gösterdi.

“Yalan var, kuyruklu yalan var. 15 köylüyü helikopterden atanın Bolu Jandarma Tugayı olduğunu söylüyor. Bolu’da böyle bir askeri birlik yok. Bolu 2. Komando Tugayı var. Üstelik onlar da yıllardır Suriye’de görev yapıyor. Seni gidi yalancı, iftiracı.

Yüzlerce köyü basıp masum insanları katleden, binlerce polis ve askerimizi hain tuzaklarla şehit eden PKK terör örgütüne bir söz dahi söyleyemeyen Sezgin Tanrıkulu, Atatürk’ün partisinden Milletvekili seçtiriliyor.

@kilicdarogluk Bu yalancı, iftiracı hakkında disiplin işlemi başlatacak mısın? Başlatmayacak mısın? Hayatında bir kez net ol!!!”

3 yorum yapılmış
  • hain
    9 Eylül 2023 • 23:40
    CHP derhal revize edilmeli, içindeki Atatürk düşmanları ve vatan hainleri derhal partiden atılmalı. Gerçek Atatürkçü CHP liler partiye geri dönmeli.
  • Bolulu1453
    11 Eylül 2023 • 07:10
    Bu CHP Hükümetin istediği CHP!
  • Ahmetok
    11 Eylül 2023 • 10:12
    Ya bu adamları kim vekil yazıyor milletin maaşını vergisiyle devletin askerine polisine hakaret et nerden buluyo bu curati bırakın vekilliği ülkeden atacaksın böyle adamları yazık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.