VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKER ATEŞ TOGG FABRİKASINI GEZDİ...

5 Eylül 2023

.....................

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi olan içlerinde Bolu Milletvekili Türker Ateş'inde bulunduğu 4 CHP’li milletvekili, Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Togg üretim ve teknoloji kampüsünü ziyaret etti. Ateş, “Togg’un ne kadar ilerlediğini görmekten dolayı mutlu oldum” dedi.

Muhalefet milletvekillerinin de içinde bulunduğu heyette Bolu Milletvekili Türker Ateş ile birlikte 4 CHP'li üyeTogg'un üretim tesisine gitti. AK Parti Bursa Milletvekili, eski bakan Mustafa Varank heyete tesis ve üretim ile ilgili bilgi verdi.

Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.

“DEVAM ETMESİNİ CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUZ”

Togg’un ne kadar ilerlediğini görmekten dolayı mutlu olduğunun altını çizen CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, “Togg’un ne kadar ilerlediğini görmekten de gayet de mutlu oldum. Biliyorsunuz, bunlar stratejik ürünler. Cari açığın azaltılmasına büyük olumlu katkısı olan ürünler. Bu stratejik ürünlerin imalatlarının yerel olarak yapılması, Türk malı olması bizler için çok gurur verici. Güzel bir girişim bunlar gibi daha çok girişimler olacağına inanıyoruz. Bu sürdürülebilir olması gerekir. Bunlar da hiçbir siyasetin malzemesi olmamalı. Bu ülkenin bir girişimi diye addediyoruz. Böyle girişimlerin de artarak devam etmesini canıgönülden isteriz. Biz de her zaman destekçisiyiz. Gururla izliyoruz inşallah daha büyür. Daha bunun gibi Türkiye’de daha değişik yerlerde de stratejik yatırımlarımız olur. Cari açığımıza faydası olan bütün yatırımların yanındayız. Bütün yatırımcıların yanındayız.” dedi.

  • TÜRKER ATEŞ TOGG FABRİKASINI GEZDİ...
  • TÜRKER ATEŞ TOGG FABRİKASINI GEZDİ...
2 yorum yapılmış
  • Realist
    6 Eylül 2023 • 17:50
    Hani Fb. falan ortada yoktu? İleri geri, yalan yanlış konuşanlar özelliklede kemik CHP'li görünenlere bu haber kapak olsun. TOGG Fb. varmı, yokmu? Sayın MV. T. ATEŞ'e sorup öğrenebilirler.
  • Tuhhsize
    7 Eylül 2023 • 11:52
    Bu eski bakan vırak vırak tesisin genel müdürümüde her siyasetçiyi bu gezdiriyor vasfı ne? bu şirket sözde özel olacaktı....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.