VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN VE EREN ERDEM CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ

4 Eylül 2023

....................

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem canlı yayında birbirine girdi. Erdem, Özcan'ın kendisine yönelik "2'nci sınıftan terk" iddiasına değinerek onun yalancı olduğunu ve kendisini muhatap almadığını söylerken, Özcan ise CHP Genel Başkan Yardımcısı'na yönelik, "İnanılmaz seviyesiz bir adamsın" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik söylemlerinin ardından partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem canlı yayında birbirine girdi.

tv100'de canlı yayına bağlanan Erdem, CHP'deki danışman atamalarına ilişkin açıklamada bulunurken, Özcan kendisine "Genel Başkan kaç danışmanı olduğunu biliyor muydu?" sorusunu yöneltti.

“ÖZCAN BENİM MUHATABIM DEĞİL”

Soruyu kimin sorduğunu merak eden Erdem, aldığı cevap sonrasında, "Tanju Bey benim muhatabım değildir. Çünkü kendisi yalancıdır. Benim ilkokul ikiden terk olduğumu iddia etmiştir. Yalan söylemektedir. Ben yalancıları muhatap almam." dedi.

ÖZCAN SİNİRLENDİ

Tanju Özcan ise, "Acaba verecek cevabın olmadığı için olabilir mi? Senin bir ideolojin var mı?" sözleriyle cevap verdi.

“İNANILMAZ SEVİYESİZ BİR İNSANSIN”

Bunun devamında ise iki isim arasında hararetli bir şekilde atışma yaşandı.

"Başörtülü kadınlar neden CHP'ye geliyor?" tartışmalarının yaşandığını ve Tanju Özcan'ın başörtülü kadınları tahkir ettiği gerekçesiyle CHP'ye geldiklerini ileri süren Erdem'e, Bolu Belediye Başkanı, "İnanılmaz seviyesiz bir adamsın." sözleriyle karşılık verdi.

Sözlü atışmalar durmadı

İkilinin hararetlenen sözlü atışmalarına ise program sunucusu Erdoğan Aktaş müdahale ederek son verdi. Ancak Aktaş'ın müdahalelerine rağmen Erdem ve Özcan arasında ara ara sözlü atışmalar yaşanmaya devam etti.

6 yorum yapılmış
  • Gerekten
    4 Eylül 2023 • 15:18
    Bolu'ya ve bu coğrafyaya en büyük zararı veren Tanju efendi bir sus artık.Bir şey bilmeden elinde bilgi belge olmadan boş boş konuşup herkese zarar veriyorsun.Psrtiden kovuldun artık bunu hazmedemiyorsun.Yakında belediye başkanlığında sona erecek.Yani iyice kafan bulandı şu alkolü bırak bence.Seçim yaklaştı iftira karalama peşinde koşma.Halka belgeye dayalı şeyler söyle belge yok dayanak yok salla gitsin mantığı ile halkın makamında oturup konuşma.
  • Aydn
    4 Eylül 2023 • 17:32
    Alpağut bey Mahallesi'nde vatandaş 10 Aydır MADUR...inşaat ruhsatı ve oturma ruhsatı verilmiyor...Neden çözüm Yok...uzaya uydu mu fırlatacaksınız...Boş işleri bırakıp bir zahmet çözünüz
  • Mustafa
    5 Eylül 2023 • 02:07
    Eeee bu programın can can alıcı noktası neymiş? Aslında baş örtülüler CHP'de istenmiyor
  • YalnzAdam
    5 Eylül 2023 • 04:34
    By Tanju kendini ne güzel tarif etmişsin tebrikler
  • Kim
    5 Eylül 2023 • 08:46
    Eren erdem kimdir kimin nesidir araştırın bir sonra konuşun.
  • Hakhukuk
    5 Eylül 2023 • 13:15
    Tanju Özcan hiç bir Zaman büyük söz söylememek gerekir ama bitti Tanju Özca i Halk bir umut olarak seçti ne umdu ne buldu belki hizmet eder diye seçildi herşey palavra imis
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.