VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI İÇİN LOKMA DAĞITILDI

31 Ağustos 2023

...........................

MHP Bolu teşkilatı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için İzzet Baysal Caddesi’nde lokma dağıttılar.

Lokma dağıtımına MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ile ülkücüler katıldılar. Etkinlikle Milletvekili Akgül, Başkan Durak ve Özkalem, hazırlanan lokmaları vatandaşlara elleriyle ikram ettiler.

Lokma ikramı münasebetiyle şehitlerimizin ruhlarına bir Fatiha okunması arzu edilirken Akgül, Durak ve Özkalem vatandaşlarla kısa süre sohbet ettiler.

3 yorum yapılmış
  • Adalet
    31 Ağustos 2023 • 14:11
    Allah kabul etsin
  • Aydn
    1 Eylül 2023 • 01:32
    Sayın Vekiller vatandaş 10 aydır Madur...Alpağut bey bölgesinde inşaat ruhsatı ve oturma ruhsatı verilmiyor... Tanju bey CHP nın pesinde siz olsun bu sorunu çözün...O koltukları bir Daha görmezsiniz.Emin olun...
  • Gerekli
    1 Eylül 2023 • 03:10
    Bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevenler şimdiki hükümetin arka bahçesinde bekçilik yapmaz.Bu malum parti çalışanları bu ülke için nasıl faydaları olabilir merak ediyorum.Herkes menfaat peşinde olmuş herkes koltuk kapmaca oynuyor halk bunu görüyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.