VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN İYİ PARTİ'YE YEŞİL IŞIK

30 Ağustos 2023

.......................

CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  İyi Parti’ye uzak olmadığını belirterek, “Sayın Akşener’le çok yakın bir ilişkimiz var. Parti programında ayrı düşen birkaç detay dışında pek bir sıkıntı yok” dedi.

CHP'nin hakkında kesin ihraç cezası verdiği Özcan, TV100’de konuk olduğu Doğru Yorum isimli programda bundan sonraki siyasi yolculuğuna ilişkin konuştu.

“CHP’YE DÖNSEM BİLE ADAY OLMAM”

“AK Parti’de, MHP’de ve HDP’de siyaset yapma şansım yok” diyen Özcan, CHP için ise, “Muhalefette bana yakın düşünceleri olanlar var ama CHP’ye dönsem bile aday olmayacağım. Dönersem sadece hukuki bir tespit olacak. Hatalı karar verdiklerinin tespiti olacak” ifadesini kullandı.

“BİR KAÇ DETAY DIŞINDA SIKINTI YOK”

Özcan, “İyi Parti ne kadar yakın” sorusuna ise, “Sayın Akşener’le çok yakın bir ilişkimiz var. Parti programında ayrı düşen birkaç detay dışında pek bir sıkıntı yok. Ama bu illa da İyi Parti’ye katılacağım anlamına gelmiyor” yanıtını verdi.

2 yorum yapılmış
  • Adalet
    31 Ağustos 2023 • 04:00
    Tanju Özcan bu nerede kiminle yol yürüyeceği hiç belli olmaz bağımsız da olsa partili de olsa Tanju Özcan in ne sahtekar olduğu belli oldu her şey kendi ve çevresinde ki avuç yalaka için millet ňe umdu ne buldu
  • YalnzAdam
    31 Ağustos 2023 • 13:26
    By Tanju çırpındıkça batıyorsun Onurunla çekil kenara hayatını yaşa Sana iyi partiden hayır gelmez onların kendine hayrı yok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.