VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİNAYETLE İLGİLİ FARKLI DETAYLAR.... ZANLI VE EŞİ ADLİYEDE

23 Ağustos 2023

.................

Bolu'da, husumetli olduğu 62 yaşındaki İsmail Çetin'i, otomobille ezerek öldüren 70 yaşındaki İrfan Başkalaycı ile olay sırasında yanında olan eşi A.B. adliyeye sevk edildi. Başkalaycı'nın ifadesinde, "Köyde karşılaştık. Aracından indi, elinde bıçak vardı. Bana saldıracağını düşündüm ve arabayı üzerine sürdüm. Öldürme kastım yoktu" dediği öğrenildi.

Olay, pazartesi günü saat 22.30 sıralarında Sultan köyünde meydana geldi. Uzun yıllardır, aralarında husumet olduğu öğrenilen İsmail Çetin ve İrfan Başkalaycı, otomobilleriyle seyir halindeyken köyde karşılaştı.

BAŞININ ÜZERİNDEN GEÇTİ

Araçlarını durduran taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. İrfan Başkalaycı, otomobilini, aracından inip kendisine doğru gelen İsmail Çetin’in üzerine sürdü. Başkalaycı, otomobiliyle Çetin’e çarpıp yere düşürdükten sonra, başının üzerinden geçip öldürdükten sonra kaçtı.

3 YAŞINDAKİ TORUNU YANINDAYDI

Olay sırasında İsmail Çetin’in 3 yaşındaki torununun da yanında olduğu öğrenildi. İsmail Çetin'in cansız bedeni, savcılık ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi işlemleri için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nin morguna kaldırıldı. Çetin’in cenazesi dün Sultan köyünde ikindi namazının ardından toprağa verildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İrfan Başkalaycı’yı dün akşam saatlerinde Saraycık köyü mevkisinde eşi A.B. ile birlikte aracıyla seyir halindeyken yakalayıp, gözaltına aldı. Başkalaycı ile olay sırasında ve sonrasında yanında olan eşi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İrfan Başkalaycı’nın ifadesinde, “Aramızda husumet vardı. Köyde karşılaştık. Aracından indi, elinde bıçak vardı. Bana saldıracağını düşündüm ve arabayı üzerine sürdüm. Öldürme kastım yoktu.” dediği öğrenildi.

 

  • CİNAYETLE İLGİLİ FARKLI DETAYLAR.... ZANLI VE EŞİ ADLİYEDE
2 yorum yapılmış
  • melungeon14
    23 Ağustos 2023 • 20:01
    tamamda kadının ne suçu var kocası ezmiş..suçlu o aracı kullanan o..adamın yanındaysa suçu ne...saçma adalet ve kanun..
  • bayanxvatanda
    24 Ağustos 2023 • 06:57
    Bilip bilmeden herkes taraflı haber yapmış, olayı iyice araştırıp şeffaf habercilik olmalıydı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.