VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER KENETLENDİ, AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

19 Ağustos 2023

....................

MHP Bolu Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde mevcut Başkan Hakan Aydın güven tazeleyerek görevine devam etti. Aydın, “Dualı davamızı diline dolayanlar, karalamaya çalışanlardan bazılarının, bugün Türkiye’de ve de Bolumuzda elde edilen başarıya hadleri olmadığı halde leke sürmeye çalıştıklarını görüyoruz” dedi.

Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, KAÇEP Başkanı Sema Gülen, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, partililer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Hakan Aydın yaptığı konuşmada, “Dualı davamızı diline dolayanlar, karalamaya çalışanlardan bazılarının, bugün Türkiye’de ve de Bolumuzda elde edilen başarıya hadleri olmadığı halde leke sürmeye çalıştıklarını görüyoruz. Bende kendilerine cennet mekan Başbuğumuz, Alparslan Türkeş beyenfedinin sözlerini anımsayarak cevap veriyorum; yıkılın oradan köpekler, Başta il başkanımız İlhan Durak ve ekibi olmak üzere ben ve arkadaşlarım, Türkmen Beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin bizleri onurlandırmasının ardından gecemizi gündüzümüze katarak üç hilalin zaferi için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya çalıştık. En azından zafere inandığımızı göstererek, bu uğurda çaba sarf ettik” dedi.

Konuşmaların ardından kongre yönetim kurulu listesinin oylanması ile devam etti. Tek listeyle girilen kongrede Hakan Aydın MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı olarak seçildi.

  • ÜLKÜCÜLER KENETLENDİ, AYDIN GÜVEN TAZELEDİ
  • ÜLKÜCÜLER KENETLENDİ, AYDIN GÜVEN TAZELEDİ
  • ÜLKÜCÜLER KENETLENDİ, AYDIN GÜVEN TAZELEDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.