VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

14 Ağustos 2023

...................

Bolu Belediyesi tarafından bu yıl 3’ncü düzenlenecek, “Sünnet Şöleni” için başvurular başladı.Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin başvurularını 15-28 Ağustos tarihleri arasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapmaları gerekiyor.

Son 4 yılda yüzlerce çocuğun sünnet olup erkekliğe ilk adımlarını attığı Bolu Belediyesi Sünnet Şöleni, bu yıl 6 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşecek.

Son başvuru tarihi 28 Ağustos

Bu yıl 3’ncüsünü düzenlenecek Bolu Belediyesi Sünnet Şöleni için başvurular başladı. Çocuklarını Sünnet Şöleni’nde sünnet ettirmek isteyen aileler, 15-28 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat gelerek başvurularını yapabilirler.

Sünnet Şöleni 6 Eylül’de

Başvuruların tamamlanmasının ardından Bolu Belediyesi, bu yıl ki Sünnet Şöleni’ni 06 Eylül 2023 Çarşamba günü yapacak. Erkekliğe ilk adımlarını atacak çocuklar etkinlik günü saat 15.00’da startı Belediye önünden verilecek gezi ile konvoy eşliğinde eğlencelerinin yapılacağı Kartal Düğün Salonu’na gidecek. Ardından Kartal Düğün Salonu Kır Bahçesi’nde saat 17.30’da çocuklar için sünnet eğlencesi, yemek ikramı ve çeşitli aktiviteler yapılacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.