VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLKAY BAYRAK TANJU ÖZCAN'I BOMBALADI...

8 Ağustos 2023

..........................

Abant yolu üzerinde bulunan sosyal tesis yapımı için Boltur-Tur’a kiralanan araziye Bolu Belediyesi’nden Boltur-Tur’a 20 milyon TL sermaye aktarılacağını ifade eden CHP’li Bolu Belediye Meclisi Üyesi İlkay Bayrak, “Ağustos ayı ilk meclis toplantısında Bolu Belediyesinden yine Belediye şirketi Boltur Tur LTD. ŞTİ'ye 20 Milyon TL sermaye aktarımı önergesi oy çokluğu ile komisyona havale edildi. Büyük ihtimal ile Ağustos ayı ikinci toplantısında da onay için oylanacak” dedi. Bayrak ayrıca, “Tanju Özcan, seni uyarıyorum, gider ayak Bolu halkının kaynaklarını başkalarına peşkeş çekmekten vazgeç” ifadelerini kullandı.

İLKAY BAYRAK’IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE

“BOLU HALKININ ÇIKARLARINI KORUMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM”

“Saygıdeğer Bolulu Hemşehrilerim. Yaklaşık 4 ay önce Bolu Belediyesi Mecliş üyesi olarak göreve başladım. İlk günden beri hiçbir maddi ya da manevi beklenti olmaksızın, o parti bu parti gözetmeden Bolu Halkının çıkarlarını korumak için çalışıyorum. Bundan sonra da her türlü iftiraya, karalamaya ve algıya rağmen mücadelemi sürdüreceğim.”

“ABANT YOLUNDA KİRALANAN YER İÇİN HARCANACAK”

“Ağustos ayı ilk meclis toplantısında Bolu Belediyesinden yine Belediye şirketi Boltur Tur LTD. ŞTİ.'ye 20 Milyon TL Sermaye Aktarımı önergesi oy çokluğu ile komisyona havale edildi. Büyük ihtimal ile Ağustos Ayı ikinci toplantısında da onay için oylanacak. Bu önergenin içeriğinden anladığıma göre bu kaynağın büyük bir kısmı Abant Yolunda kiralanan yer için harcanacak.”

“AYNI UYGULAMANIN YAPILACAĞINI ANLAMAMAK APTALLIK OLUR”

“Daha önce yine Boltur Tur LTD. ŞTİ. Abant Yolu üzerinde bir iş yerini kiralamış ve benzer bir yöntemle tekrar kiraya vermişti. Şöyle ki; yapılan masrafın geri dönüşünü bile sağlayamayacak komik bir fiyat farkı ile yerel bir kahve markasına ihalesiz kiralanmıştı. Yeni kiralanan yerde de aynı uygulamanın yapılacağını anlamamak aptallık olur. Kaldı ki ben yeni kiracısının kim olacağını şimdiden biliyorum”

TANJU ÖZCAN, SENİ UYARIYORUM, GİDERAYAK PEŞKEŞ ÇEKME”

“Tanju Özcan, seni uyarıyorum, gider ayak Bolu halkının kaynaklarını başkalarına peşkeş çekmekten vazgeç. Önergeye evet oyu vermeyi düşünen Bolu Belediyesi Meclis Üyelerine de sesleniyorum: Bolu Halkının kaynaklarının sömürülmesine dur demezseniz, usulde her ne kadar yasal bir işlem yapıldığını düşünseniz de, son günlerde ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşların vicdanlarında siz de bu peşkeşe ortak olursunuz.”

7 yorum yapılmış
  • TarihinCoplugune
    8 Ağustos 2023 • 22:07
    Bolu halkının kaynaklarını har vurup harman savuruyor. Birde utanmadan Sosyal medyada belediye çalışan 1100 kişinin her bitine 40 bin lira maaş ödüyoruz diyor. Uyan bolu halkı suya yaptığı zamlarla senden alıyor bunları artık buna dur de.
  • Piyasa
    8 Ağustos 2023 • 22:10
    Kamu kaynakları harcanarak özel sektöre rakip olunamaz. Burası komunist ülkesi değil piyasadan elinizi çekin. Halkın kaynaklarından elinizi çekin. Umarım belediyeler bir gün kapanır da bu rezillikleri görmeyiz.
  • Bolulu
    9 Ağustos 2023 • 02:35
    Abant yolunda ki eski gokdere restoran için para harcamaya değmez bırakın 500 lira bile harcanmaz harcayan enayinin tekidir, harcanan parayı kesinlikle ve kesinlikle kazanamaz
  • Kurt
    9 Ağustos 2023 • 03:19
    Tanju Bey şu an CHP de olsaydı, bu sözleri yine söyler miydi?
  • zaman
    9 Ağustos 2023 • 06:09
    bunları söylemek için Tanju Bey'in ihraç edilmesini mi bekledi diye sormazlar mı bizim cahil alimler?
  • belediye
    9 Ağustos 2023 • 04:15
    Helal olsun İlkay beye.O kadar meclis üyesi seyrederken o koçlar gibi vatandaşın malına sahip çıkmak için çabalıyor.AKP CHPlı MHP Lİ VEKİLLER NE İŞ YAPARLAR ONUDA BİLMEK İSTERİZ
  • Ali
    9 Ağustos 2023 • 16:04
    Bolumuzun kaynaklarını şahıslara verme tanju başkan bırak abant yolunu sağlık mahallesi aşağısokuda gel bi çukurlu yolları düzelttir tozlu yollara asfalt attır ki biz seni çslışıyordu diye bilelim hee bir de çöp kokusu var sokaklarda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.