VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA YAĞMUR AKADEMİ’DEN TÜM VELİLERE ÜCRETSİZ LGS SEMİNER

4 Ağustos 2023

........................

Bolu'nun önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Yağmur Akademi, Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanan öğrencilerin velilerini bilinçlendirmek amacıyla ücretsiz bir seminer düzenliyor. Eğitim ve öğretimdeki başarısı ve uzman kadrosuyla tanınan Yağmur Akademi, velilere rehberlik etmek ve sınav sürecinde destek olmak amacıyla bu özel etkinliği düzenliyor.

Liseye geçiş aşamasında olan öğrencilerin ve velilerinin stresli bir süreç geçirdiği göz önünde bulundurulduğunda, Yağmur Akademi'nin düzenlediği ücretsiz LGS semineri, velilere büyük bir destek olacak. Seminer, eğitim alanında uzmanlaşmış deneyimli öğretmenler ve psikologlar tarafından sunulacak. Ücretsiz LGS semineri, Bolu'da Yağmur Akademi Kurs Merkezi'nde düzenlenecek ve tüm velilerin katılımına açık olacak. 5 Ağustos Cumartesi (Yarın) saat 16.00-17.00-18.00 saatlerinde gerçekleştirecek olan seminerde, LGS sınavının genel yapısı, müfredat, sınav taktikleri ve stratejileri hakkında kapsamlı bilgiler verilecek. Ayrıca, sınav döneminde öğrencilerin stres yönetimi ve motivasyonlarını arttırmak için pratik ipuçları paylaşılacak. Veliler, çocuklarına nasıl daha etkin bir şekilde destek olabilecekleri ve sınav sürecindeki duygusal ihtiyaçları hakkında da bilgilendirilecekler.

Ücretsiz seminer, tüm velilere açık olacak ve etkinlik süresince soru-cevap bölümü ile katılımcıların merak ettikleri konulara yanıtlar bulmaları sağlanacak.

Yağmur Akademi Kurum Müdürü Yağmur Kılınç, "Amacımız, LGS'ye girecek öğrencilerin velilerini bilgilendirerek, bu süreci birlikte daha rahat atlatmaktır. Öğrencilerimizin başarısı için velilerin de desteği büyük önem taşıyor. Bu seminerde, velilerimize gerekli donanımları sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

KURUMU 0552 254 6964 VE 0555 163 3868 İLETİŞİM NUMARALARINDAN ARAYARAK YERİNİZİ AYIRTINIZ.

ADRES: KARAÇAYIR MAHALLESİ, AYDIN SOKAK, AYDIN APT. MERKEZ PTT YANI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.