VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR YÖNETİMİ KAPI KAPI GEZİYOR

24 Temmuz 2023

........................

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, imkansızlıklar içinde güçlü bir kadro kurmak için ellerinden geleni yapmaya devam ederken, diğer yandan da maddi destek bulmak için var güçleriyle çalışıyorlar.

Geçtiğimiz sezondan bu yana başta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, milletvekilleri ve siyasilerin sahipsiz bıraktıkları Boluspor’u yaşatmak için var güçleriyle mücadele eden Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni sezon öncesi ligde ses getirecek bir kadroyu kurmak için titizlikle çalışırlarken, diğer yandan da kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntıları aşmaya çalışıyorlar.

Transferde kılı kırk yararak kısıtlı olan imkanlar çerçevesinde iyi bir kadro kurma uğraşında olan Başkan Savaş Abak ve Yönetim Kurulu, bu noktada ihtiyaç duydukları maddi kaynaklar için de Boluspor sevdalılarından destek alıyorlar.

Boluspor Başkanı Savaş Abak beraberinde Boluspor Başkan Yardımcısı Kamuran Avcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztemel ile birlikte Boluspor eski Başkanı ve Semmak Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semircioğlu, Öz Köroğlu Petrol Ltd.Şti. sahibi Yılmaz Sürkit, Türkiye Petrolleri Konsopa Ltd. Şti sahibi Yasin Cuku, Okan Tur firmasının sahibi İlhan Bilen’i ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Boluspor’a her zaman maddi ve manevi destek olacaklarını söyleyen iş insanları, zor şartlarda Boluspor’u yaşatmak için büyük mücadele veren Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu’nun yanında olduklarını ifade ettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.