VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VEFALI YOLDAŞ EMİN ELLERDE...

21 Temmuz 2023

.....................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın değişim ve adalet yürüyüşünde terk edilmiş halde bulunan ve Bolu’ya getirilerek tedavi altına alınan golden cinsi köpek sahiplendirildi. “Yoldaş” adı verilen köpeği, 19 yaşındaki bir genç sahiplendi.

CHP’de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne başlattığı “Değişim ve Adalet” yürüyüşünün 6’ncı gününde, sahibi tarafından terk edildiği değerlendirilen bir golden cinsi köpek kalabalık grubun peşine takılmıştı.

Bitkin olan köpek, su ve yiyecek verildikten sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın isteğiyle Bolu’ya getirilmiş ve Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hayvan hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

YENİ SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Tedavisi ve parazit aşıları yapılan Yoldaş isimli golden cinsi köpek, sahiplendirildi. 19 yaşındaki Görkem Biçer isimli genç bugün Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne gelerek, gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından Yoldaş’ı teslim aldı.

Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da yürüyüşünü tamamladıktan sonra Bolu'ya döner dönmez Yoldaş’ı Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde ziyaret etmişti.

  • VEFALI YOLDAŞ EMİN ELLERDE...
  • VEFALI YOLDAŞ EMİN ELLERDE...
  • VEFALI YOLDAŞ EMİN ELLERDE...
  • VEFALI YOLDAŞ EMİN ELLERDE...
2 yorum yapılmış
  • Bollu
    21 Temmuz 2023 • 21:40
    Bu da haber mi şimdi
  • KrolununTorunu
    22 Temmuz 2023 • 03:46
    Yüreüi büyk gençler teşekkürler. Ama ne olur sizde sokağa bırakmayın bu güzel can dostunu. Çok iyi bakın dostluğu sevgiyi karşılık beklemeden onlarda göreceksiniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.