VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KILIÇDAROĞLU TANJU ÖZCAN SAVAŞI...

20 Temmuz 2023

.......................

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın partide yaptığı değişim çağrısını ve ses kaydını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, kurultayın genel başkanı değiştireceğini belirtirken, Tanju Özcan'ı parti yönetim kurulu yüksek disiplin kuruluna sevk ettiğini açıkladı. Özcan ise sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi ve protokol konusunda açıklama yapmasını istedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında kendisi hakkında açıklamalarda bulunduğu sırada sosyal medyada art arda paylaşımlar yaptı. Özcan, bir paylaşımında, "Zavallısın. utanmadan yalan üstüne yalan söylüyorsun Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu canlı yayında bir süredir partide "değişim" çağrısı yapan ve geçtiğimiz günlerde bir toplantıdan ses kaydını paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı değerlendirdi.

"KİŞİSEL KIRGINLIĞIM YOK AMA YANLIŞ YAPTI"

Kılıçdaroğlu, "Beni değiştirecek olan kurultay. Ben nasıl kendi kendimi değiştireyim? Bir partinin genel başkanını kurultay belirler. 100 yıldır bu böyle. Kendi kendimi genel başkanlığını bitirmem doğru değil. Bir partiyi yönetiyorsunuz. Kurallarına göre ilkelerine göre yöneteceksiniz. Partinin tüzüğü. hukuku, gelenekleri vardır. Tanju Özcan'ı parti yönetim kurulu yüksek disiplin kuruluna sevk etti. Yüksek Disiplin Kurulu '1 yıl süreyle ihraç ediyorum' dedi. Tanju Özcan'a kişisel olarak kırgınlığım yok ama parti olarak yapılan yanlış" dedi.

TANJU ÖZCAN'DAN ART ARDA PAYLAŞIMLAR

Kılıçdaroğlu, yayında konuşurken Tanju Özcan ise sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yaptı. Özcan, paylaşımlarında şunları söyledi: "Özür dilerim ama Sayın Kılıçdaroğlu, yalancısınız, utanmadan yenilgi değil başarısızlık diyorsunuz, YDK karar verecek diyorsunuz. YDK yı anahtar liste ile belirlediniz. Demokrasi yok parti içinde, 75 yaşındasınız, hala koltuğa yapışmışsınız,size yazıklar olsun…ayıp ama artık.. çekilin gidin!

"HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA"

Sayın Kılıçdaroğlu, yayınladığım ses kaydıyla ilgili savcılığa başvuracakmışsın. Ümit Özdağ ile imzaladığın protokol doğru mu değil mi? Önce onu cevaplayın. Sizden hiç korkum yok!! Halep oradaysa, Arşın burada. Mahkemede hakim bana bunu sorarsa ve sen de Allahım, namusum üzerine ben böyle bir konuşma yapmadım dersen ben siyaseti bırakıyorum.

"ZAVALLISIN, YALAN ÜSTÜNE YALAN SÖYLÜYORSUN"

Zavallısın… utanmadan yalan üstüne yalan söylüyorsun Kılıçdaroğlu.

5 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    21 Temmuz 2023 • 04:00
    Kemal Kılıçdaroğlu mu haklı Tanju Özcan mi Tanju Özcan Bolu belediye nemi hizmet etti ortalığı karıştırıp genel başkanami genel merkezimi eleştirdi eleştirmin ötesine gidip sınırı aştı bu Tanju yu insan yerine koyup muhatap alanlara yazıklar olsun Tanju ne kadar Türkiye' gündeminde konuşunca hem CHP nin genelde hemde Bolu da halkın güveni azalıyor oylar eriyor Tanju Özcan neden konservatuar mezunu değil ki ? Show tiyatro maskotlugu çok güzel yapıyor hakkın
  • Delege
    21 Temmuz 2023 • 04:37
    Tanju Özcanda Kuran uzerine yemin etmişti ancak yeminlerin hepsini yuttu.Satmadığı belediye mūlkū kalmadı
  • Bolulu
    21 Temmuz 2023 • 09:04
    Muhalefet liderinin, dünkü Tv. programında Cumhurbaşkanımız hakkında söylediği çok çirkin sözler, tasvip edilmeyen kötü bir davranış şeklidir. . Halbuki tüm siyasetçilerin güzel konuşma ve davranışılarıyla herkese örnek olmaları gerekir. Bu nedenle tüm Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz.
  • Bolu14
    21 Temmuz 2023 • 10:30
    Tanju beyin protokol üslubunu asla tasvip etmiyorum. Ama senelerdir Başarısızlıkla sonuclanınca. Değißim. Şart..Ama bu spekilosyonlar partiye Cook. Zarar verdi.Basa gelmek içinde plan. Proje. İdeal gerekiyor...CHP de. Özgür. Özel ve kaliteli politikacılarda var ..Filmin sonu güzel olur inş...
  • YalnzAdam
    22 Temmuz 2023 • 08:27
    By Tanju Sn Genel başkanıma söylediğin o saygısız sözleri bir seçmen olarak aynen sana iade ediyorum Çünkü O saygısız sözleri Sn Kılıçdaroğlu na oy veren ve ona inana 25 milyon seçmenden biri olarak bize söylenmiş kabul ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.