VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN ANITKABİR'DE...

12 Temmuz 2023

......................

CHP’de ‘Değişim ve Adalet’ için 9 günden bu yana Bolu’da Ankara’ya yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün 10'uncu gününde Anıtkabir'i ziyaret etti.

Tanju Özcan, 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün 9'uncu gününde dün Ankara'ya ulaştı. Özcan, bugün CHP Genel Merkezi'ne yürümeden önce Anıtkabir'i ziyaret etti. Özcan ve beraberindekiler, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozelesine çıktı. Özcan, mozoleye çelenk bıraktı.

“BU KARANLIK VE SİZİN DÜŞMANINIZ OLAN YÖNETİM”

Daha sonra Özcan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayarak, şunları yazdı:

"Ebedi başkomutanım, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; önce 'kazanılması mümkün değil' denilen Milli Mücadele'yi kazanıp, emperyal güçlere diz çöktürdünüz. Sonra 'Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir' diyerek saltanat rejimine son verdiniz. Akabinde kurduğunuz Cumhuriyet Halk Partisi vasıtasıyla üniter, laik, Türkiye Cumhuriyeti'ni hayata geçirdiniz. Ancak geldiğimiz noktada üzülerek ifade ediyorum ki ABD'nin başını çektiği Büyük Orta Doğu Projesi'nin hayata geçmesi için, kurduğunuz partinin bugünkü yönetimi, adeta emperyal güçlerin askeri gibi çalışmaktadır. Bu karanlık ve sizin düşmanınız olan yönetimin değişmesi gerekmektedir.

Ancak bunların değişiminden önce sizin partinizin genel başkanının ve yönetiminin muhakkak değişmesi gerekmektedir. Ben bunu sağlamak için arkadaşlarımla birlikte Köroğlu'nun diyarı Bolu'dan 200 kilometre yürüyerek Ankara'ya geldim. Sizin ilkelerinizden aldığım güçle bu akşam saat 17.00'de CHP Genel Merkezi önünde 'Değişim ve istifa' çağrısını yüksek sesle dile getireceğim. Zira sizin de ifade ettiğiniz gibi 'Muhtaç olduğum kudret damarlarımdaki asil kanda mevcuttur.' Ruhunuz şad olsun büyük Ata."

  • TANJU ÖZCAN ANITKABİR'DE...
  • TANJU ÖZCAN ANITKABİR'DE...
  • TANJU ÖZCAN ANITKABİR'DE...
3 yorum yapılmış
  • AdemKocaba
    12 Temmuz 2023 • 15:39
    İman tazeleyip gelecek Kafa çekmeye devamı
  • lgenDurma
    13 Temmuz 2023 • 01:47
    Adem bey ayıp size çok ayıp.
  • Adalet
    13 Temmuz 2023 • 03:56
    Acaba bu söyledikleri ne kadar inandırıcı Bolu merkez den Ankara ya kadar 200 metre yürüdü mü gazete ve kendi yandaş medya karşısında 1 kilometre yüriu gösteriş yap sonra otobüse bin karavanda göbek at ver belediyede vekilliği hiç belediyenin önünden geçmeyen kimden ne kadar oy geldiyse liyakati olmayan birisine ne hale getirdiler belediyeyi hizmet sıfır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.