VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OYUN HAVALARIYLA ANKARA'YA YÜRÜYOR

5 Temmuz 2023

......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara'ya başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünü 3'üncü gününde sürdürdü. Gerede ilçesine yaklaşan Özcan, rampaların bulunduğu kısımda zorlanırken, oyun havaları eşliğinde gruptakilerle birlikte oynayarak eğlendi. Tanju Özcan, "Bugün etabın en zorlu kısmıydı. Topuğum şişmişti küçük bir operasyon olduk. Şu anda iyiyim. Mutluyuz, inancımız artıyor. Yoldan geçen araçların desteği benim inancımı daha da pekiştiriyor." dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın pazartesi günü kent merkezinden Ankara'daki CHP Genel Merkezine başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü devam ediyor. Geceyi Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde karavanında geçiren Özcan, saat 08.00’de yürüyüşüne yeniden başladı.

Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan da pazartesi gününden itibaren yanında yürüyerek eşine destek oldu. Özcan, bugünkü yürüyüşünün ilk etabında, dik rampaların bulunduğu güzergahta zor anlar yaşadı.

Özcan’a destek vererek yürüyüşe katılanların sayısının da arttığı görüldü. Düne göre daha kalabalık bir grupla yürüyüşünü sürdüren Özcan, 'Boluluyum Bolulu' oyun havası eşliğinde, kendisine destek verenlerle oynayarak eğlendi. Özcan, yürüyüşünün ilk etabında 50 kilometreyi geride bırakarak Gerede ilçesine yaklaştı. Özcan, Gerede girişinde yürüyüşüne mola verdi.

'ANKARA'DA BİZİ VATANSEVERLER KARŞILAYACAK'

Tanju Özcan, “Buradaki kalabalık bizim açımızdan ölçü değil. Asıl Ankara’da bizi değişim yanlısı, vatansever, Atatürkçüler karşılayacak. Ben bunu merak ediyorum. Sağlık sorunu olacak yaşlı vatandaşlarımıza gelmeyin, diye özellikle rica ediyoruz. Özellikle Kızılcahamam’dan sonra bu sayı hızla artacaktır. Bugün etabın en zorlu kısmıydı. Topuğum şişmişti küçük bir operasyon olduk. Şu anda iyiyim. Mutluyuz, inancımız artıyor” diye konuştu.

  • OYUN HAVALARIYLA ANKARA'YA YÜRÜYOR
  • OYUN HAVALARIYLA ANKARA'YA YÜRÜYOR
  • OYUN HAVALARIYLA ANKARA'YA YÜRÜYOR
  • OYUN HAVALARIYLA ANKARA'YA YÜRÜYOR
  • OYUN HAVALARIYLA ANKARA'YA YÜRÜYOR
5 yorum yapılmış
  • Geredelimehmet
    5 Temmuz 2023 • 08:49
    Tanju hemşerim Kasetci geceliyi üçyüz milyar olan tatil köyünde seçimleri devamlı kaybettiğ için mükafat olarak tatil yapmakta sen yollarda Kasetcide yörümüştü bir tarafında hadepliler bir tarafında Fetöcüler CHP nin adaletinden ne olur sen şovmenliği seversin şova devam yolun Ankara git bağıra bağıra
  • KbrscklAliteke
    5 Temmuz 2023 • 14:41
    Sayın Başkan hani yürüyüş öncesi demiştin belediyenin imkanları ile değil kendi cebimdeki para ile yürücem diye orda kurulan çadır ve yemekler nerden geliyor kimin parası ile kuruluyor çadır yine şovunu yaptın Atakent 404 konutları arsası ne oldu satışa neden çıktı arsa birde bunları açıkla hep kılıçtaroğlu suçlu sen mi haklısın her zaman
  • YalnzAdam
    5 Temmuz 2023 • 15:01
    Sitede göbek atmak şov yapmak yakışır Bolu nun gelmiş geçmiş en beceriksiz en hadsiz başkanı AKP nin Sn il başkanının arsa ile ilgili eleştirisine ne cevap vereceksin Başta By Tanju olmak üzere göbek atanların giderlerini kim karşılıyor Belediye bütçesinden ise lütfen ilgili kurumlar gereğini yapmalı ve bu şovmenlere Bölü halkının hakkını yedirmemeli
  • Samimiyeysiz
    5 Temmuz 2023 • 15:56
    Ciddiyetsiz bir goruntu dugun evinde orkestra calmak gibi
  • smail
    5 Temmuz 2023 • 19:28
    Allah'a aşkına sen ne yapmaya çalışıyorsunuz bu kadar insanı takmissin pesine
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.