VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERAY ANA KADROYA GİRMEYİ BAŞARDI

25 Haziran 2023

......................

TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye All Star'da Bolulu Eray Aksungur yaptığı tabakla 'MasterChef All Star'da ana kadroya giren 9’uncu yarışmacı oldu.

Bolulu ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte Somer Sivrioğlu'nun yokluğunda konuk şef Ömür Akkor'un jüri olarak görev yaptığı 'MasterChef Türkiye All Star'da heyecan sürüyor. 23 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya giren bir isim daha belli oldu. Bolulu Eray Aksungur yaptığı tabakla 'MasterChef All Star'da ana kadroya giren 9’uncu yarışmacı oldu.

Şeflerin oyları sonucu her gün bir ismin önlük giyerek ana kadroya dahil olduğu yarışmada; Güzide Mertcan, Suna Aydın, Batuhan Bayır, Eda Karabulut, Rıfat Yurttaş, Sefa Okyay Kılıç, Tanya Kilitkayalı ve Esra Tokelli'nin ardından 9'uncu yarışmacı belirlendi.

SÜRE 55 DAKİKA

MasterChef All Star şefleri, ilk turda Fransız mutfağından bir lezzet hazırlamaları için yarışmacılara 55 dakika süre verdi.

ÜRÜNLER PATLICAN VE GOCHUJANG

Duygu Acarsoy, Eray Aksungur, Sedat Tuncer ve Celal Sarıgül, ikinci tura yükselmeyi başardı. Şefler, patlıcan ve gochujang (Kore salçası) ile 45 dakika sonunda yaratıcı bir yemek yapılmasını istedi. Jüri üyeleri tek tek tadım yaparken, sonucu Mehmet Şef açıkladı. Yalçınkaya, 'Denge' adını verdiği tabak ile Eray'ın kazandığını duyurdu.

  • ERAY ANA KADROYA GİRMEYİ BAŞARDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.