VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOYOLUN BOLU GEÇİŞİ KİLİT…

25 Haziran 2023

........................................................

TEM Otoyolu Bolu geçişinde bayram tatili için yola çıkan vatandaşlar sebebiyle Ankara istikametinde yoğunluk devam ediyor.

Türkiye'nin en önemli geçiş noktalarından biri olan, İstanbul ve Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde akıcı bayram tatili yoğunluğu devam ediyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatili sebebiyle memleketlerine ya da tatil beldelerine gitmek için yola çıkan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100'ün Ankara istikametinde zaman zaman yoğunluk oluşturuyor. Tatilcilerin sorunsuz bir yolculuk yapmaları için tedbirlerini artıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücüleri hız yapmamaları, takip mesafelerini korumaları ve emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarıyor.

Akıcı trafik havadan da görüntülendi.

2 yorum yapılmış
  • Emrah
    25 Haziran 2023 • 06:43
    Bolu polisi Işık'ların süresini uzatması lazım veya benden işareti ile geç dur demesi lazım ama Bolu polisi araba elinde telefon ağzında sigara ile söğüt gölgesinde oturuyor
  • gereDeli
    25 Haziran 2023 • 13:01
    D100 karayolunda trafik ışıklarda ,edslerde durma noktasında özellikle karacaağaç mevkinde ,filiz makarna ve küçük sanayi sitesin mevkiinde sıkıntı var.Buralara trafik polisleri yönlendirme yapsa hiçkimse alternatif rota derdine düşmez ve trafik tıkanmaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.