VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAVİMLER GÖÇÜ BAŞLADI... BOLU'DA TRAFİK KİLİT...

23 Haziran 2023

..................................................

TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı olarak tabir edilen TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde bayram tatili yoğunluğu başladı. 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle memleketlerine gitmek için yola çıkan tatilciler TEM Otoyolu Ankara istikameti Bolu Dağı Tüneli mevkiinde yoğunluk oluşturdu. Trafiğin durma noktasına geldiği bölgede sürücüler zaman zaman dur kalk şeklinde ilerliyor. Tatilcilerin sorunsuz bir yolculuk yapmaları için tedbirlerini artıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücüleri hız yapmamaları, takip mesafelerini korumaları ve emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarıyor. Akıcı trafik yoğunluğunun bayramın 1'nci gününe kadar sürmesi bekleniyor.

1 yorum yapılmış
  • Muhsin
    25 Haziran 2023 • 03:55
    Trafik niçin kilitleniyor? sorusuna yanıt aranıyor.Bu sorunun çözümü oldukça zor görünüyor.Ama asla çözümsüz değildir.Bayram tatillerinde bu sorunla karşılaşıyoruz.Toplu taşıma araşları,şehirler arası işleyen otobüs firmaları,hava yolları,deniz yolları,demiryolları hepinize görev düşüyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.