VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“MUHTAR BİZİ SATTI” DİYEN ÖZCAN’A MUHTARDAN CEVAP

17 Haziran 2023

............................................................

“MUHTAR BİZİ SATTI” DİYEN ÖZCAN’A MUHTARDAN CEVAP

Bolu’da geçtiğimiz günlerde Kültür Mahallesi'nde yaşanan ‘Muhtarlık Binası Krizi’ sonrasında dün Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Muhtar bizi sattı” dedi. Bunun üzerine açıklama yapan Muhtar Cengiz Bulut ise, “Adam nasıl alınır nasıl satılır bilmeyiz. Sayın Başkan yanlış yönlendirilmektedir” ifadelerini kullandı.   

Bolu'nun Kültür Mahallesi'nde bulunan oyun parkının bir kısmına muhtarlık binası yapılması için çalışma başlatılmasına mahalle halkı tepki göstermişti. Belediye parkın içine muhtarlık binası yapmaktan vazgeçerken, park yeniden yapılacak. Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Muhtar bizi sattı. Vatandaşlarla konuşarak bize talepte bulunduğunu sanmıştım. O yeri bize kendisi gösterdi” diyerek dün açıklama yapmıştı. Mahallenin Muhtarı Cengiz Bulut ise, Başkan Özcan’a, “Biz siyasetçi değiliz. Adam nasıl alınır nasıl satılır bilmeyiz. Temennimiz yaptığı hatadan dönmesidir” dedi.

“SN.BAŞKAN BU DEFA DA BİZİ HEDEF ALMIŞTIR”

Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut, “4 yıldır mahallemize yeni bir hizmet binası tahsis etmek için mücadele etmekteyim. Belediye'ye yazdığımız dilekçeler sonucunda yer tahsisi için gelen belediye yetkililerinin kendileri şahsım izindeyken yeni yapılacak muhtarlık hizmet noktasını (Çocuk Parkını) belirlemişlerdir. Park yerine inşa etme kararı aldıkları hizmet noktası için mahalleli ile görüşmeye gelen Belediye yetkilileri sadece kahvaltı yaparak oradan ayrılmışlardır.  Kendilerini telefonla arayarak bilgilendirmeme rağmen aldığı karardan dönmeyeceğini beyan etmiştir. Cem evi meselesinde Alpağut Mahallesi muhtarını hedef alan Sn.Başkan bu defa da bizi hedef almıştır.  Sürecin devamında yine mahallemize yapılacak hizmet noktası başka bir mahalleye tahsis edilmiştir” ifadelerine yer verdi.

“TEMENNİMİZ YAPTIĞI HATADAN DÖNMESİDİR”

Tanju Özcan’ın yaptığı hatadan dönmesi gerektiğini ifade eden Cengiz Bulut, “Biz siyasetçi değiliz. Adam nasıl alınır nasıl satılır bilmeyiz.  Bizim gayemiz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu ile mahallemize hizmet etmektir.  Sayın başkanın yapmış olduğu bu talihsiz açıklama bizleri derinden üzmüştür. Önerdiğimiz hiçbir noktayı uygun bulmayan bizzat Bolu Belediyesi yetkilileridir. Sayın Başkan yanlış yönlendirilmektedir. Temennimiz yaptığı hatadan dönmesidir” dedi.

 

4 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    17 Haziran 2023 • 05:18
    Muhtarım By Tanju kimleri satmadıki Geldiği bütün makamları kendisine sunan Sn Kılıçdaroğlu nu bile sattı
  • Akn
    17 Haziran 2023 • 12:29
    Başkan herkes suçlu fen işleri haklı :)
  • KltrlVatanda
    18 Haziran 2023 • 17:05
    Şu yolun ortasına yapılan inşaat konusu ne oldu yaa? Tam 4 yıldır çözülemedi, hükümet denizin altından, dağların içinden yollar yapıp bitirdi de, biz bir yolun ortasına yapılan bina inşaatı konusunu çözemedik. Yargı süreci ne oldu bir yetkili de çıkıp bir açıklama yapmadı yıllardır. Yazık hem de çok yazık. Cenaze gibi yolun ve şehrin ortasında kocaman bir çukur öylece duruyor. Bu ayıp da herkese yeter de artar bile.
  • Vatanda
    18 Haziran 2023 • 17:43
    Bolu şehir merkezinde her yer ve özellikle D-100 karayolunun her iki yönünün yanında yer alan yan yolların ikisi de tır ve kamyonların park alanı haline gelmiş durumda. Bu şehirde emniyet bünyesinde trafik şube müdürlüğü ve belediye bünyesinde zabıta trafik birimi bu konuda neden bir önlem veya cezai işlem yapmıyorlar. ???
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.