VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN MAHALLE MUHTARINA SERT TEPKİ

16 Haziran 2023

.......................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu'nun Kültür Mahallesi'nde bulunan oyun parkının bir kısmına muhtarlık binası yapılması için çalışma başlatılmasına mahalle halkı tepki göstermişti. Belediye parkın içine muhtarlık binası yapmaktan vazgeçerken, park yeniden yapılacak. Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Muhtar bizi sattı. Vatandaşlarla konuşarak bize talepte bulunduğunu sanmıştım. O yeri bize kendisi gösterdi” dedi.

Kültür Mahallesi Cem Sultan Caddesi’nde bulunan Çidem Parkı’nın yeniden yapılarak içine muhtarlık binasının da yapılacak olması sonrasında vatandaşlar eylem yaparak muhtarlık binası yapılmamasını istemişlerdi.

Mahalle Muhtarı Cengiz Bulut, daha güzel bir muhtarlık binası yapılması için belediyeden talepte bulunduklarını söylemişti.

Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, “Öncelikle muhtar beyi kınıyorum. Muhtar bizi sattı. 3 senedir konuşuyoruz, uygun bir yer bakıyoruz. Bu yere karar veren muhtar. Çünkü rekreasyon alanlarının belli bir yüzdesini geçemiyorsunuz. Oranın ihalesi yapılmış, her şeyi yapılmış muhtarın bilgisi doğrultusunda.

“HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ YOKMUŞ GİBİ DAVRANIYOR”

“Sanki muhtarın hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi, belediye kendi kendine burayı bulmuş gibi davranıyor. Talep olmasa biz neden muhtarlık binası yapalım? Talep ediyorsun ki yapıyoruz. Yer konusunda da birkaç yere baktık, muhtarla birlikte en son burası uygun diye konuştuk. Hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi anlatması beni çok üzdü. Biz de zaten ihalesini yapmıştık oranın. Madem mahalle istemiyor orayı eski haline getiriyoruz, aynı yapıyı Sağlık Mahallesi Muhtarlığının olduğu yere inşa edeceğiz. Müteahhit yapısından da değişen bir şey yok, bizim açımızdan da yok. Dolayısıyla şu anda tekrar eski haline getiriyoruz.”

“MUHTAR NE İŞE YARAR!”

“Biz vatandaşın bilgisi olmadığını bilmiyoruz ki. Muhtar ne işe yarar? Hem kendi gösteriyor yeri bize hem de hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi, sanki durup dururken gelmiş orayı kazıp muhtarlık binası yapıyormuşuz gibi anlatmasını yadırgadım.”

6 yorum yapılmış
  • MuhtarliklarKaldirilsin
    16 Haziran 2023 • 10:22
    Muhtar ne işe yarar şehrin ortasında. Kaldırın şu işe yaramaz muhtarlıkları
  • Tanjuuu
    16 Haziran 2023 • 10:23
    Tanju bey çıkınlar mahallesi muhtarı da kapalı pazar yerini işlevsiz hale getirtti size. Size düşen mahalle arasında ki perşembe pazarını kapatıp çıkınlar kapalı pazar yerini canlandırmanızdır..
  • vrl
    16 Haziran 2023 • 12:39
    kısacası şu merkez mahalle muhtarları hiçbir işe yaramıyor merkez mahallelere belediyenin yetkili birini ataması daha doğru olur
  • SebenliMustafa
    16 Haziran 2023 • 15:52
    Muhtarda Abdüllatif Şener gibi davranıyor diyelim de anlayan anlasın. :))
  • Ali
    16 Haziran 2023 • 16:53
    İzzet Baysal mah..4 yıl geçti.Muhtarlık binası yapmadınız.Fakat mahalle muhtarına park Alanına Restorant yaptırdınız...Bu milletin parkını hangi maksatla verdiniz
  • Bolulu
    18 Haziran 2023 • 17:47
    Vatandaş laf dinlemek istemiyor hizmet istiyor hizmet.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.