VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'DAN ÖZCAN'A HEYKEL CEVABI...

16 Haziran 2023

..........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi tekrar kazanması durumunda heykelini dikeceği sözü sonrasında Külliye’ye mektup yazarak muvafakat istedi. Erdoğan’dan Özcan'a gönderilen mektupta, heykele harcanacak parayla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapılması istendi.

Seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi yeniden kazanması halinde Bolu'ya heykelini dikeceğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, verdiği sözü yerine getirmek için geçtiğimiz günlerde Erdoğan'a bir mektup göndererek, muvafakat istemişti.

HEYKELİ İSTEMEDİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM İSTEDİ

Erdoğan'a gönderilen mektuba yanıt geldi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'ndan gelen cevap mektubuna göre, Erdoğan, Bolu'ya yapılması planlanan heykeline onay vermedi.

İdari İşleri Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla gönderilen mektupta, konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a arz edildiği belirtilerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız devlet adamlarının heykelleriyle değil hizmetleriyle anılması gerektiği hususunu vurgu yaparak, heykelin yapımına muvafakatlerinin bulunmadığın ve yapılması düşünülen heykel masrafı tutarında ihtiyaç sahibi Bolulu vatandaşlarımıza yardım yapılmasının daha yerinde olacağını tensip buyurmuşlardır." denildi.  

"HEYKELİN PARASINI ADİL ŞEKİLDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, "Seçimlerden önce verdiğimiz söz üzerine geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanı'na mektup göndererek, muvafakat istedik. Ancak kendileri heykele harcanacak paranın ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını ve heykel yapılmamasını uygun gördüler. Biz zaten bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza adil şekilde yardımda bulunduğumuz gibi bu heykele harcanacak parayı da yine adil bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış
  • ahdevefa
    16 Haziran 2023 • 08:21
    Belediyemizin parasını niye dağıtıyorsun. Söz şahsınızı bağlar. Kendi şahsi paranızı dağıtın.
  • bolulu
    16 Haziran 2023 • 08:32
    doğru demiş reis ; daha işçilerinin tazminatını 3.5 ay oldu veremedi para yok diyo sağa sola şov peşinde hala ama az kaldı Tanju başkan Allah büyük
  • Sanadedik
    16 Haziran 2023 • 18:40
    Sana diyoruz adam heykelci değil ekonomiyi anlamasada millet açlıktan nefes alamıyorken heykele karşı. Tabi cumhuriyet döneminde sizin zihniyetin heykele gömülen para ortada keşke atamıza layık olup büstünü heykelini yapmak yerine milletimize hizmet yapsaydınız.
  • Bolum
    17 Haziran 2023 • 07:08
    Hangi ihtiyaç sahibine verecekler? Daha maaşları ödemiyorlar belediye. Ama boy boy afişe para buluyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.