VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIBRIS GAZİLERİNE BÜYÜK AYIP...

14 Haziran 2023

..........................................................................

Bolu’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ‘Ombudsman Bolulularla Buluşuyor’ programına katıldı. Programa Cumhurbaşkanı Tatar ile birlikte katılan Kıbrıs Gazileri salonda yer bulamayınca alandan ayrıldı.  

  Bolu'da bir dizi ziyaretler ve etkinliklere katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bolu'ya geldi. Bolu'ya giriş yapan Başkan Tatar'ın ilk durağı Bolu Valiliği oldu. Valilik ziyaretinin ardından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bilim ve Sanat Merkezinde Ombudsman Şeref Malkoç’un katılımıyla düzenlenen ‘Ombudsman Bolulularla Buluşuyor’ programına katıldı. KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile birlikte programa katılan Kıbrıs Gazileri katıldı. Salonda oturacak yer bulamayan Kıbrıs Gazileri, merkezin önünde bir süre bekledi. Ardından Bolu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü minibüsü alana geldi. Gaziler alandan ayrılmak üzere araca bindi.

 Bir süre araç içerisinde bekleyen gazilere neden içeride oturmadıkları sorulduğunda ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı İbrahim Çelik, “Yorum yok” dedi.

 Ardından yetkililer tarafından salonda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı İbrahim Çelik ve Şube başkan yardımcısına yer verilerek içeriye davet edildi.

 Salona girmeyen diğer gaziler ise araçla alandan ayrıldı.

  • KIBRIS GAZİLERİNE BÜYÜK AYIP...
  • KIBRIS GAZİLERİNE BÜYÜK AYIP...
  • KIBRIS GAZİLERİNE BÜYÜK AYIP...
1 yorum yapılmış
  • Mustafa
    14 Haziran 2023 • 15:49
    Halk %52 oy verdi ve seçti bu yüzden eleştiremeyiz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.