VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖK HÜCRE İLE HASTAYA UMUT OLDU....

13 Haziran 2023

...............................

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalışan Recep Emel’in gönüllü olarak verdiği kök hücre, bir hastaya umut oldu. Ankara Şehir Hastanesi'nde Emel’den alınan kök hücre ismi açıklanmayan bir hastaya nakledildi. Donör olmanın sanıldığı gibi zor olmadığını belirten Emel, “Basit birkaç işlem sonrası verilen kan bağışıyla tarif edilemeyecek bir mutluluğa ulaştım. Belki de hayatım boyunca yaptığım en anlamlı iyilik oldu" dedi.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'nde büro personeli olarak çalışan Recep Emel, Sağlık Bakanlığı'na bağlı TÜRKÖK Ulusal Kemik İliği Bankası'nda kök hücre gönüllü bağışçısı oldu. Emel’in tarama sonucunda, bir hasta ile kök hücresinin eşleştiği tespit edildi. Ankara Şehir Hastanesi'nde kök hücre toplama işlemleri için muayene ve tetkikleri yapılan Recep Emel’in kök hücre bağışlamak için herhangi bir engelinin bulunmadığı görüldü. 5 gün süreyle gerekli tıbbi işlemleri yapılan Emel’den alınan kök hücreleri, eşleştiği bağış bekleyen ismi açıklanmayan bir hastaya nakledildi.

“HAYATIMDA YAPTIĞIM EN ANLAMLI İYİLİK”

Donör olmanın sanıldığı gibi zor olmadığını belirten Emel, “Basit birkaç işlem sonrası verilen kan bağışıyla tarif edilemeyecek bir mutluluğa ulaştım. Belki de hayatım boyunca yaptığım en anlamlı iyilik oldu. Başta Bolu Orman Bölge Müdürlüğünde görevli tüm çalışma arkadaşları olmak üzere vatandaşlardan, kan bağışında bulunmalarını ve hayata tutunmak için kök hücre bekleyen hastalara umut olmalarını istiyorum.” diye konuştu.

  • KÖK HÜCRE İLE HASTAYA UMUT OLDU....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.