VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ORMANCILARIN KADRO SEVİNCİ...

13 Haziran 2023

........................................................

Bolu ve Düzce'de ormanda geçici işçi olarak çalışan 486 personel kadroya geçti. Orman işçileri büyük sevinç yaşarken, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, “Bundan böyle kamuda geçici işçi yoktur” dedi.

Bolu ve Düzce'de ormanda geçici işçi olarak çalışan vatandaşlar, kadroya geçmenin sevincini yaşadı.  Bolu Dağı'nda bulunan bir otelde işçilerin kadroya geçmesini kutlama gayesiyle program düzenlendi. Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, İl Özel İdaresi Sekreteri Sırrı Köstereli, daire müdürleri, sendika temsilcileri ve kadroya geçen orman işçileri katıldı.

“Bundan böyle kamuda geçici işçi yoktur”

Ormancılara hitaben konuşan ve ‘Ateş Savaşçıları’ diyerek sözlerine başlayan Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, “Yeşil Vatan'ın koruyucusu, ateş savaşçıları, hanımefendiler, beyefendiler, hepinizi hürmetle tekrardan selamlıyorum. Bugün bizim düğün günümüz. Uzun yıllar beklediğimiz bu düğün gününde hep beraber olalım istedik. Çünkü Hazreti Mevlâna buyuruyor ki, ‘kapı açılır yeter ki sen vurmayı bil, ne zaman açılır onu bilmem ama o kapıda durmayı bil.’ Bizler 2007’den bu tarihe kadar o kapıda durduk. Sadece beklemedik. O kapıdan içeri girmek için o kapının açılması için mücadeleye sabırla devam değerli arkadaşlarım. Bugün çok şükür o kapıda açıldı. O kapının içerisindeyiz. Artık kamuda Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde geçici işçilik bitmiştir. Bundan böyle kamuda geçici işçi yoktur” diye konuştu.

Konuşmanın ardından protokol üyeleri tarafından Bolu ve Düzce'de kadroya geçen 486 işçi adına 3 kişiye kadroya geçiş belgesi takdim edildi.

1 yorum yapılmış
  • Krolu14
    13 Haziran 2023 • 13:57
    Ne diyorsun Settar dayı, orman adına konuş kamuda geçici işçi kalmadı deyip millete yanlış bilgi verme. Ulaştırma bakanlığına bağlı Karayollarında kurumun asıl işlerini yapan yolun yol bakım onarım temizlik işaretleme işlerinde çalışan işçiler kadro alamadı aynı kurumda aynı işi yapan kadrolu kadrosuz 2 ayrı statü var işi yapan taşeron işçi parayı alan kadrolular asgari ücret artı yemek parası yok. Sende çıkmışsın kamuda geçici işçi taşeron kalm
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.