VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİYASİ RÜŞVET TARTIŞMASI...

12 Haziran 2023

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sözcü TV canlı yayınında oy oranları az olan partilere siyasi rüşvet verildiğini söylemesi sonrasında stüdyoda bulunan DP Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy Özcan’ın sözlerini düzeltmesini isteyerek karşılıklı tartışma yaşandı.  

Partisine geri dönüşünün 'sessiz olmayacağının' sinyallerini sosyal medyadan paylaştığı videolarla veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'siyasi rüşvet' eleştirisi canlı yayında tartışmayı doğurdu.

“ÇOK BÜYÜK SAYGISIZLIK”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmak için ittifak partilerine 'siyasi rüşvet' verdiğini savunan Özcan'a Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy ise sert tepki göstererek "Böyle bir şey olamaz. Çok büyük bir saygısızlık" dedi.

“ŞİDDETLE KINIYORUM”

2023 seçimlerinin sonuçlarının değerlendirildiği Sözcü TV canlı yayında, Tanju Özcan'ın Kılıçdaroğlu'nun "siyasi rüşvet" verdiğini öne sürmesi üzerine Demokrat Parti Göç ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, Demokrat Partisi'nin 77 yıllık geçmişine değindi.

Aksoy sözlerine "Tanju beye şunu söylemek istiyorum, bizi siyasi rüşvetle suçladı. Şiddetle kınıyorum bu ifadesini ve derhal düzeltmesini rica ediyorum. Çok büyük bir saygısızlık olarak görüyorum bunu. Böyle bir şey olamaz" diyerek devam etti.

2 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    12 Haziran 2023 • 08:18
    Kişi kendisinden bilirmiş işi
  • Bolulu
    12 Haziran 2023 • 13:37
    Suya indirim olsa daha iyi gündem. yapar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.