VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİNAN OĞAN KARARINI VERDİ...

22 Mayıs 2023

....................

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ikinci turda  Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı..

<span style="color:black; font-family:" "="">Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci turda Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. Sinan Oğan, 30 dakika süren konuşmasında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın adını anmadı.

İkinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan, görüşmeler sonucu üzerinde anlaşılan konuları maddeler halinde sıraladı.

Oğan maddeleri şu şekilde ifade etti:

Müzakereler; aşağıdaki ilkeler çerçevesinde neticelendirmiştir.

* Her türlü terör örgütüne karşı kararlı ve istikrarlı mücadele devam edecek.

* Sığınmacılar ve kaçaklar meselesinde bir takvim mevcuttur ve bu takvim en kısa zamanda işlemeye başlayacaktır. Ülkemizdeki sığınmacıların kendi ülkelerine gönderilmesi için tüm şartlar zorlanacaktır.

* Sınırlarımızdan kaçak geçişlerin önlenmesi için tedbirler en üst düzeye çıkarılacaktır.

* Anayasa'nın ilk dört maddesinin değişmezliği ve Madde 66'da yer alan Türklüğün Anayasa'dan çıkarılma girişiminin karşısında ortak anlayış birliğinin mevcudiyeti görülmüştür.

5 yorum yapılmış
  • Vatandas
    22 Mayıs 2023 • 10:32
    Ne çıkarı var acaba
  • VatandaaCevap
    22 Mayıs 2023 • 12:41
    Sinan Başkanı Kılıçdaroğlu'nu aday gösteren Millet İttifakının ortakları ile karıştırdın sanırım. Bir şey istemeden, talep etmeden ilkesel bir duruştur bu tercih. Konu ülke bekâsı ise gerisi teferruattır. Terör örgütlerinin ve siyasi uzantısı HDP'nin desteklediği Kılıçdaroğlu'nu ve Millet İttifakını desteklememek adına Cumhur İttifakına destek açıklaması yapması yeterli bir sebep olarak yeter de artar bile. Helal olsun tebrik ediyorum Sinan
  • Ali
    22 Mayıs 2023 • 19:15
    Yakışır Reis yanına aldı oğanı bir türk milletetçisine de hdp pkk nın olduğu yer yakışmazdı bebek katilleri ve vatan hainlerinin olduğu kirli bir ittifakın içine girmeyecekti elbette
  • Vatansever
    23 Mayıs 2023 • 01:46
    Bahçelinin koltuğu karşılığında ortaklığa evet demiştir
  • Yulsel14
    23 Mayıs 2023 • 08:38
    Herkez devlet millet çıkarında değil kendi çıkarında güçlü olana yanaştı yolunu bulacak...kimin uğrunda TL.yerlede sürünmüş ülke batmış..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.