VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERİN HEDEFİ Z KUŞAĞI...

21 Mayıs 2023

..........................

MHP Bolu'da İsmail Akgül'ü meclise göndermeyi başarırken, İl Başkanı İlhan Durak z kuşağının yoğunlukta olduğu kafelerde gençlerle bir araya geldi. Durak, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyerek, “Burada amacımız özellikle genç kardeşlerimizi Türkiye Yüzyılının içine dahil edip, bu mücadelenin bir parçası olmalarını sağlamaktır” dedi.

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, gençlerin yoğun olarak oturduğu kafelerde Türkiye Yüzyılına sahip çıkmak için gençlerle buluştu.

Türkiye’nin geleceğine gençlerin sahip çıkacağını belirten Durak, burada gençlerle sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Çekilen hatıra fotoğrafı bir tarafında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diğer tarafında ise MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yer aldığı çerçeveye konularak,  gençlere hediye edildi.

“GENÇLERLE BU SEÇİMİN ÖNEMİNİ KONUŞUYORUZ”

İlhan Durak, “Burada amacımız özellikle genç kardeşlerimizi Türkiye Yüzyılının içine dahil edip, bu mücadelenin bir parçası olmalarını sağlamaktır. İnanıyoruz ki, Büyük Türkiye Cumhuriyeti gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Bu düşünceyle önce gençlerimizle bu seçimin önemini konuşuyoruz. Bu seçimde verilen oyların ülkemizin bağımsızlığı, birliği, milli mücadelesi açısından ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Türk Milletinin bu savaşı yüzyıllardır devam ediyor ve devam edecektir. Cephede başaramayanların, sandıkta başarma çabasına Türk gençliği ve Türk Milleti müsaade etmeyecektir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaklardır” dedi.

  • ÜLKÜCÜLERİN HEDEFİ Z KUŞAĞI...
  • ÜLKÜCÜLERİN HEDEFİ Z KUŞAĞI...
  • ÜLKÜCÜLERİN HEDEFİ Z KUŞAĞI...
  • ÜLKÜCÜLERİN HEDEFİ Z KUŞAĞI...
1 yorum yapılmış
  • Naim
    22 Mayıs 2023 • 08:11
    Bitti artık borudan Bi milletvekili çıkaralım dedik siz abildamadan yürümeye başladınız demektir sizde siyaset ahlaki yokmuş pişmanım keşke vermeseydim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.