VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KAZADA AYAĞI KIRILAN VATANDAŞ SEDYEDE OY KULLANDI....

14 Mayıs 2023

.......................................................................

Bolu'da huzurevine konulan sandıklarda vatandaşlar oyunu kullandı. Trafik kazasında ayağı kırılan bir seçmen de oyunu ambulansla götürüldüğü okulda sedye üzerinde kullandı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Bolu'da da oy kullanma işlemleri başladı. Vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren oylarını kullanmak için mahallelerindeki okullara gittiler. Çakmaklar Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Huzurevinde kalan vatandaşlar için sandık kuruldu. Huzurevi sakinleri kaldıkları binaya kurulan sandıklara gelerek oylarını kullandı.

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle ayağı kırılan  Rıza Cırık (59)  oy kullanmaya gitmek için sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekipleri Cırık’ı Aktaş Mahallesi Akıncı Sokak üzerinde bulunan evinden sedyeyle alarak oyunu kullanması için aynı mahallede bulunan Atatürk Anadolu Lisesi'ne götürdü. Cırık, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle götürüldüğü 1007 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını dileyen Cırık, oy kullanması için kendisine yardımcı olan sağlık ekiplerine de teşekkür etti. 

 

Etiketler: bolukazasandık
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.