VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ GENEL MERKEZİ BOLU'DA KURULDU

5 Mayıs 2023

.......................

Türkiye İş İnsanları Derneği (TİŞAD) Genel Merkezi Bolu'da açılırken, Genel Başkan Eşref İşler,  “Biz ülkemizi seviyoruz ve ülke ekonomisi için durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi.

Eşref İşler, hedeflerinin Türkiye ekonomisini güçlendirmek olduğunu belirti. Türkiye’de şubeler açmayı da düşündüklerini vurgulayan İşler, ülke ekonomisi için durmadan çalışacaklarını ifade etti.

İşler, “TİŞAD Türk haklının demokratik düzen içerisinde sanayici, iş adamları, üniversiteler, eğitim kurumları, moleki kuruluşlarda, tüccar sanatkar, bilim ve teknoloji olmaları ile sosyal ve manevi güç birliği çerçevesinde teknoloji, sermaye iletişim, fikir alışverişi koordinasyonunun sağlayarak Türk ekonomisini güçlendirmek daima üst seviyelere yükseltmektedir” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ ÜLKE EKONOMİMİSİNİ DAHA GÜÇLENDİRMEK”

 “İnşallah Türkiye’de her ilde il başkanlığımızı açacağız. Yurt dışında da temsilciliklerimiz olacaktır. Güçlü bir yönetim ile yola çıktık. Amacımız Türkiye ekonomisini daha güçlendirmek. Bölgemizde yatırımlara yer vereceğiz. Biz ülkemizi seviyoruz ülke ekonomisi için durmadan yorulmadan çalışacağız.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.