VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARZU AYDIN'DAN SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ...

2 Mayıs 2023

..................

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, sanayi sitesinde esnaflar gezerek sıkıntılarını dinledi. Aydın, Büyük Sanayi Sitesi’yle ilgili olarak, “Çoğu bitti azı kaldı. Bolu Belediyesi yükümlülüklerini yerine getirmese de devletimiz büyük ve güçlü. TOKİ marifetiyle inşallah projenin sonuna çok yakınız”  dedi.

Seçim gezileri esnasında bir esnaf, “Abla senin yanındayız, kafanı takma” diyerek desteğini belirtti. Yine bir vatandaşın EYT’de konusunun çözülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti’nin arkasında olduğunu ifade etti.

“BÜYÜK SANAYİ SİTESİ’NDE SONA YAKINIZ”

Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi hakkında da bilgi veren Aydın, “520 dönüm üzerine kurulan proje alanında 5 tipte 988 adet dükkan bulunuyor. Oto Grubu, Tekstilci, Demirci, Elektrikçi, Mobilyacı, PVC Camcı, Gıdacı, Hırdavatçı ve Galerici olmak üzere 9 ana sektör temsilcileri ve ticari birimler ile büfeler projede yer alıyor. 856 adet imalat birimi, 59 adet galerici birimi, 52 adet ticaret birimi ve 21 adet büfe birimi ile birlikte toplamda 988 adet dükkan bulunuyor. Ayrıca proje alanında 5 bin 067 araçlık otopark alanı düzenlenmiş olup ek olarak dini tesis, itfaiye alanı, sağlık tesisleri alanı, yönetim tesisleri alanı, sosyal tesisler alanı ve spor tesisleri alanı olarak belirlenen 7 bölge de projede yer alıyor. Bolu’da büyük bir heyecan uyandıran bu fikir ilk ortaya atıldığında milletvekili olan Malum Şahıs karşı çıkmış sanayi esnafımızı yalan yanlış bilgilerle caydırmaya çalışmıştı. Bu şahsın tüm karşı  çıkmalarına rağmen projede çalışmalar son sürat sürüyor. Çoğu bitti azı kaldı. Bolu Belediyesi yükümlülüklerini yerine getirmese de devletimiz büyük ve güçlü. TOKİ marifetiyle inşallah projenin sonuna çok yakınız” dedi.

  • ARZU AYDIN'DAN SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ...
  • ARZU AYDIN'DAN SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ...
4 yorum yapılmış
  • haydar
    2 Mayıs 2023 • 17:52
    5 yıldır yapılmamışda seçim zamanı yapılıyor karnımız tok
  • Aytekin
    3 Mayıs 2023 • 02:01
    Erkekler senin kadar çalışmadı. Arkandan konuşanlar hakkına giriyor. 5 yıldır Boluya tek başına hizmet ediyorsun. Seni yeniden milletvekili görmek istiyoruz.
  • Kyl
    4 Mayıs 2023 • 00:51
    Beş yıl boş geziyorsunuz seçime 1 ay kala ortaya çıkıyorsunuz, artık yemezler…
  • Esnaf
    4 Mayıs 2023 • 14:56
    Kaç para ödeyeceğimiz belli değil fiyatlari söylesinler de görelim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.