VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ’NİN BÜYÜYEN ŞİRKETİ GELİŞEN VİZYONUYLA BOLULULARA YENİ İŞ KAPISI OLACAK

28 Nisan 2023

.......................

Yüzde yüz Bolu Belediyesi’ne bağlı Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yıldız, kaliteli ve ucuz hizmet verilen sosyal tesisleri anlattı. Yıldız, ““Gelecekte hedeflerimiz iş istihdamına daha fazla kişilere çalıştırmak için yeni sosyal tesislerin açılması” dedi.

Bol-Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Özgür Yıldız, göreve geldiği günden bu yana başarılı ve özverili çalışmalarını sürdürüyor. Özgür Yıldız’ın yönetiminde şirkete ait 4 adet sosyal tesis vatandaşlara ucuz ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Yüzde yüz Bolu Belediyesi’ne bağlı Bol-Tur şirketinin gelecek hedeflerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yıldız, “Gelecekte hedeflerimiz iş istihdamına daha fazla kişilere çalıştırmak için yeni sosyal tesislerin açılması” dedi.

Öte yandan Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız, 50 kişiye yakın personele istihdam sağlayan Bolu Belediyesi şirketinin ilerleyen dönemlerde de gelişen vizyonuyla Bolulu vatandaşlara yeni iş kapıları sunacağını ifade etti.

“GELECEK DÖNEMDE DE 3 ADET YENİ SOSYAL TESİSİ HİZMETE AÇACAĞIZ”

Özgür Yıldız, “Belediye şirketine bağlı 4 adet sosyal tesis bulunuyor. 50’ye yakın personele istihdam sağladık. Gelecekte hedeflerimiz ise, iş istihdamına katkı sunmak ve daha fazla kişilere çalışmak için yeni sosyal tesislerin açılması yönünde. Gelecek dönemde de 3 adet yeni sosyal tesisi hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

“EN ÖNEMLİ OLAN DURUM KALİTELİ HİZMET VERMEK”

Sosyal tesislerde en önem verilen durumdan bahseden başarılı Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız, “En önemli olan durum kaliteli hizmet vermek. Bunun yanı sıra da ekonomik fiyatlarla satış yapmak. Daha da önemlisi ise halkımız restoranlara ve kafelere gidemezken sosyal tesislere daha rahat gelip ucuz hizmetlerden yararlanmasıdır” dedi.

6 yorum yapılmış
  • zeyirzdemir
    28 Nisan 2023 • 21:46
    Tebrikler... Daha da çok hizmet bekliyoruz
  • Hakk
    29 Nisan 2023 • 02:32
    Ozdilek avm arkası, final vip kursu önündeki kavşağın acilen asfaltlanması gerekli. Önce belediye işleri lütfen
  • Gerekli
    29 Nisan 2023 • 10:11
    Gelecek dönem siz olmadan olacağı için boş hayal kurmayın derim.Şuanki yürüttüğünüz işlerde inşallah bir usulsüzlük yoktur gerçi şüpheliyim ama varsa bunun hesabını vermek için kaygı duyun.Az kaldı 11 ay gelir geçer.
  • Realist
    29 Nisan 2023 • 11:54
    Belediye bütçesinden meclis kararıyla para aktarılırsa büyüyor dye reklam yapabilirsiniz. Oysa, iktisadi işletmeler kendi döner sermayesi ile işletilmesi gerekir. Genel bütçeli kurumlarda bile iktisadi işletmelere (Öğretmenevi, hakimevi, kurumsal misafirhaneler vb.) bütçeden para aktarılmaz. Belediye ne akla kulluk ediyorsa anlamak mümkün değil.
  • Sakaryal
    29 Nisan 2023 • 13:25
    Başkanım.sizi yakından gıpta ile takip ediyoruz.değil Bolu'nun Türkiyemizin takdirindesiniz.güçleri yetmeyecek sizi karalamaya.kumpaslara fırsat vermeyin.selam ve saygılar.yolun açık olsun.
  • Bolu
    30 Nisan 2023 • 11:00
    İtfaiye binasının altında sandallara bağlanan yollara atlama yapılsın kaza olma ihtimali yüksek yol birlesimleri belli olmuyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.