VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAN DA VERİYORLAR KAN DA...

13 Nisan 2023

.....................................................................

Türk Polis Teşkilatı'nın 178’nci kuruluş yıl dönümünde Bolu İl Emniyet Müdürlüğü her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Kızılay Kan Bağışı’ programını gerçekleştirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polisler, Sağlık Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasının yemekhane kısmında Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kan bağışı programına İl Emniyet Müdürlüğü personeli yoğun katılım sağladı. Türk Polis Teşkilatı'nın 178’nci kuruluş yıl dönümünde, Türk Kızılay yetkililerince İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'a, personel tarafından yapılan kan bağışlarından dolayı bronz madalya ve teşekkür belgesi verildi.

“POLİS, TÜRK MİLLETİNE CANIYLA OLDUĞU KADAR, KANIYLA DA HİZMET ETMEYE HER DAİM HAZIRDIR”

Türk Polis Teşkilatı’nın canıyla olduğu kadar kanıyla da Türk milletinde hizmet etmeye daime hazır olduğunu ifade eden Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, “Kızılay’ımızda kan stoklarımız azaldığı zaman biz bu stokları yukarı seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Türk Polis Teşkilatı’nın 178’nci kuruluş yılını kutladığımız bu hafta içinde, geleneksel hale getirdiğimiz Kızılay’a kan bağışı programını personelimize duyurduk. Göründüğü üzere de katılım personelimizden oldukça yüksek. Polis Türk halkına, Türk milletine canıyla olduğu kadar, kanıyla da hizmet etmeye her daim hazırdır. Bunun da en güzel örneği bugün yaptığımız kan bağışı programıdır" diye konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.