VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA MHP ADAY TANITIM TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

13 Nisan 2023

..........................................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu milletvekili aday tanıtım töreni yapıldı. Törende partililer salona sığmazken, 3 vekil adayı yaptığı konuşmalarla salonu coşturdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Aday Tanıtım Töreni Necip Fazıl Kültür Merkezi'de yapıldı. Törene MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker ve çok sayıda partili takıldı.

“ÜLKÜDAŞLARIMIZA DA ÜSTÜN BAŞARILAR TEMENNİ EDİYORUM”

Törende açılış konuşmasını yapan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, aday adayların MHP'yi hakkıyla temsil edebilmek, 3 Hilali daha yükseklere çıkarmak ve MHP’yi mecliste daha güçlü bir şekilde temsil edebilmek adına büyük bir seferberlik başlattıklarını belirterek, ''Aday adayı olan bütün partili dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aday olan kıymetli ülküdaşlarımıza da üstün başarılar temenni ediyorum” dedi.

''MİLLİYETÇİ HAREKETE İYİ Kİ OY VERDİK DEDİRTMEZSEK NAMUSSUZ ŞEREFSİZİZ''

Bolu MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgül Bolululara iyi ki MHP'ye oy vermişiz dedirteceklerini vurgulayarak, “Büyüğümüz ile saygılı, küçüğümüz ile sevgili, bakkalla bakkal, esnafla esnaf, pazarcı ile pazarcı, iş adamıyla iş adamı edasıyla hareket etmeye ve onların dertleri ile hemhal etmeye çalıştık. Ben nacizane düne kadar bakkal çırağı olan İsmail Akgül, pazarcı olan İsmail Akgül, velhasıl sizlerin de dediği gibi sizin İsmail, sizin evladınız, sizin kardeşiniz olarak  bu yola başımızı koyduk, bedenimizi koyduk, hizmet etmeye ant içtik. Biz bu kürsülere çok alışık değiliz. Hakkınızı helal edin ama biz Bolu’da şunun sözünü verebiliriz. Milliyetçi Ülkücü harekete iyiki oy verdik dedirtmezsek namussusuz, şerefsiziz” dedi.

''BOLU'DA ÜLKÜCÜ KADROLARIN GÖRECE GELME ZAMANIDIR''

Bolu MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Rahmi Aksoy ise Bolu'da ülkücü kadroların göreve gelme zamanı olduğunu belirterek,  “Cumhur İttifakının içinde milli liderimizin yolunda ilerleyeceğiz. Bolu’nun Bolulu hemşehrilerimizin dertleri ve çözümleri için gece gündüz çalışacağız. Esnaflarımızın,emeklilerimizin, öğrencilerimizin, kardeşlerimizin, çiftçilerimizin yanında olacağız. Onların yüzlerindeki tebessüm ve gülümsemeleri için çalışacağız. Onların helal kazançları için tüm mücadelemizi vereceğiz.Biz sadece Bolu’da yaşamayacağız, Bolu ile beraber yaşayacağız'' ifadelerini kullandı.

''VATANIMA NASIL HİZMET VERİRİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM''

Bolu MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Muhittin Özel gerçekleştirilecek seçimlerin bağımsızlık seçimi olacağı üzerinde durarak, ‘'Bugün burada kutsal bir yolculuğun başlangıcını yapıyoruz. 54 yıl sonra MHP kadrosu olarak milletvekili adayımızı Ankara'ya göndereceğiz. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Değerli Hemşehrilerim bu seçim ülkemizin bağımsızlık seçimi olacak, bu seçim bayrağımızın göklerden indirilmemesi seçimi olacak, bu seçim ezanımızın susmaması seçimi olacak, bu seçim Kandildeki etekli teröristlerin ve onların uzantısı meclisteki hainlerin ellerin ovuşturulduğu seçim olacak. Bugün elimde 3 hilal ve Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında geliyorum. Rabbim kazamızı, mücadelemizi muzaffer kılsın. Zafer Allah'tandır'' dedi.

  • BOLU’DA MHP ADAY TANITIM TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • BOLU’DA MHP ADAY TANITIM TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • BOLU’DA MHP ADAY TANITIM TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • BOLU’DA MHP ADAY TANITIM TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • BOLU’DA MHP ADAY TANITIM TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • BOLU’DA MHP ADAY TANITIM TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
7 yorum yapılmış
  • SNANATE
    14 Nisan 2023 • 01:33
    insan aklı balıktan da mı az olur ?
  • Drtdivanl
    13 Nisan 2023 • 19:01
    MHPnin bu adaylarla başarılı olması mumkun degil.Hic birinin bitikimi ve siyasi tecrubesi yok.
  • Ramazan
    14 Nisan 2023 • 06:12
    Başkanım bu sene geleneksel Ramazan iftarımızı yapalım artık. Geçen yıl çok büyük bir kalabalık olmuştu gururlandık umutlandık. Ramazan bitmeden bunu yapmamız bize kazandıracaktır. Mhp liler bunu sizden bekliyor.
  • Zafer
    14 Nisan 2023 • 06:43
    Cihan Başaran aday olsaydı oy vermeyi düşünüyordum. Oyum Cumhur ittifakının diğer partilerine gidecek.
  • Samet
    14 Nisan 2023 • 10:05
    Adayları tanıyan varmı tahsilleri nedir Bolunub hangi sorununu biliyorlar açıklasınlarda adayları bilelim tanıyalım
  • Mehmetteke
    14 Nisan 2023 • 10:13
    Gerçekten seçilebieceklerini mi düşünüyorlar acaba çok yazık kimse oy vermez size
  • Nasilda
    14 Nisan 2023 • 21:21
    Nasilda gururlu durabiliyorlar? İnsanlar evine 1 Kg kıyma bile alamıyorken?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.