VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KANDİLİ BAŞLARINA YIKARIZ"

12 Nisan 2023

...................

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Net bir şekilde söylüyoruz Kandil'i de başlarına yıkarız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir açılış programında yaptığı konuşmasında, “Net bir şekilde söylüyoruz Kandil'i de başlarına yıkarız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açılış programında bir araya geldi. Programda kürsüye gelen Mansur Yavaş, Millet İttifakı’nın terör örgütleriyle anılmasına sert tepki gösterdi. HDP’nin kendi başına seçime girdiğini ifade eden Yavaş, şu açıklamayı yaptı:

“KANDİL'İ DE BAŞLARINA YIKARIZ”

"Hem demokratik gelişimi sağlamak hem yeni anlayış getirmek için ortaya çıkan 6'lı hükümet tertemiz sayfa açmak istiyor. Kandil 6'lı masanın işini zora sokacak açıklamalar yaparak bu temiz sayfayı bozmak istiyorlar. Net bir şekilde söylüyoruz Kandil'i de başlarına yıkarız, Kandil'e de karşıyız, PKK'ya da karşıyız.”

“HÜDA PAR'IN PROGRAMINI OKUYUN”

“Eğer bölücülükten bahsedilmek isteniyorsa HÜDA PAR'ın programını okuyun, onlarla birlikte seçime nasıl gidiyorlar, içlerine nasıl sindiriyorlar? Önce onun cevabını versinler. Devletin milli güvenliği, milli güvenlik politikası, dış politikası giderse bitermiş, hayır! İyi yapılan her şeyden gurur duyuyoruz.”

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

“Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bunun en önemli teminatlarından birisi Mansur Yavaş'tır, Sayın Genel Başkanımızdır, diğer 5 parti genel başkanıdır. Artık bu şekilde korkutmaktan başka malzemeleri kalmadı.”

6 yorum yapılmış
  • rashh
    12 Nisan 2023 • 15:49
    Bırak mansur boş işleri kahrolsun PKK,PYD diye bagırsana yüreğin yetiyorsa hadi ordan...
  • Selahattin
    12 Nisan 2023 • 17:35
    Bırak başkan pkk ve hdp den medet umdu chp hdp nin yüzde 10 luk oyunun peşinde reise oy vermiyecektik içinde bulunduğumuz ekonemik durumlardan dolar bir günde 18 den 9 a felan düştü sonra tekrar çıktı bişeyler oldu ama biz konu vatan olduğunda gözümüz hiç bişey görmez hdp liler ağızlarını açtılar hapisteki arkadaşlarımızı kılıçdaroğlu cumhur-u reis olduğunda hapisten çıkaracağız diyor biz iyi parti hdp chp pkk işbirliğine oy vermeyiz
  • Ak
    12 Nisan 2023 • 17:54
    Hiç gerçekci değil
  • Berat
    12 Nisan 2023 • 21:27
    Boşver Mansur it köpek havlasın dursun..,manipülasyon uzmanlarına yüksek maaş verip amerikan tarzı siyaset yaparak milliyetçi geçinenler bu ülkenin altını 40 senedir oyuyorlar..pkk hdp ye bak..hırsızlığa çökmeye devam..,Eğer ak parti tekrar seçilirse..Allah ın lanetleri sırada bekliyor..,Sonra kimse ağlamasın..,
  • Vatanda
    12 Nisan 2023 • 21:54
    Neeeeee.sallama inandırıcı değilsiniz
  • AHMET
    13 Nisan 2023 • 04:31
    YIKARSIN BİZ DE İNANDIK AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFINA BAKILMAZ.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.