VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SOL PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GÖZALTINA ALINDI

8 Nisan 2023

.....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren SOL Parti milletvekili adayları ve partili toplam 6 kişi gözaltına alındı. Sol Partililer geçtiğimiz günlerde de gözaltına alınmış, Cumhurbaşkanı’na Hakaret ve Türkiye Cumhuriyet Devlet’ine hakaret suçlarından işlem yapılmıştı.

Seçim çalışmalarını sürdüren SOL Partililer milletvekili adayları ve partililerle birlikte Bolu’nun Mudurnu ilçesine gitti. Vatandaşlara broşür dağıtan partililer polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında İl Başkanı Özgün Hasıl, milletvekili adayları Sinan Cantürk, Ramazan Melih Ülker ile parti üyeleri Tahir Renkliçiçek ve Yusuf Belek yer aldı.

Şahıslar, Cumhurbaşkanı’na Hakaret ve Türkiye Cumhuriyet Devlet’ine hakaret suçlarından işlem yapıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

“GÖZALTILARINIZ YILDIRAMAZ BİZİ”

SOL Parti Milletvekili Adayı Sinan Cantürk, emniyet çıkışı yaptığı açıklamada, “Mudurnu’da halk pazarında bildiri dağıtımında bulunduk. Aynı zamanda esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdik. Geçen hafta Bolu’da olduğu gibi, bugün Bolu’da da gözaltına alındık. Katil, hırsız ya da darbeci değiliz. Baskılarınız, kelepçeleriniz, gözaltlarınız yıldıramaz bizi. SOL Parti her alanda mücadele etmeye devam edecektir” dedi.

  • SOL PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GÖZALTINA ALINDI
  • SOL PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GÖZALTINA ALINDI
1 yorum yapılmış
  • Mustafa
    8 Nisan 2023 • 11:48
    Demokratik bir Türkiye için oyum BAY KEMAL'e
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.