VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ'Yİ KURŞUNLAYAN ŞAHIS YAKALANDI

31 Mart 2023

......................

İstanbul'da Merter İş Merkezi'nde bulunan İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı, bu sabah saatlerinde kurşunlanırken, olayı hırzı kovalayan bekçinin yaptığı ortaya çıktı. dün akşam saatlerinde bir inşaattan hırsızlık yapmaya çalışan şüpheliyi yakalamaya çalışan inşaat bekçisi M.E.’nin, ruhsatlı silahıyla kovaladığı şüphelilere yönelik ateş ettiği ve kurşunların söz konusu partinin il merkezine isabet ettiği tespit edildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı sabah saatlerinde kurşunların hedefi oldu. Yaşananların ardından İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yönelik “silahlı saldırı” sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. İstihbarat Şube, Terörle Mücadele Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü arasında oluşturulan özel ekiplerin titiz bir çalışma gerçekleştirdiği öğrenildi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Emniyet ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, dün akşam saatlerinde bir inşaattan hırsızlık yapmaya çalışan şüpheliyi yakalamaya çalışan inşaat bekçisi M.E.’nin, ruhsatlı silahıyla kovaladığı şüphelilere yönelik ateş ettiği ve kurşunların söz konusu partinin il merkezine isabet ettiği tespit edildi.

TESADÜFEN İSABET ETTİ

İnşaat bekçisi M.E., olayda kullandığı ruhsatlı silahı ile beraber yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızların İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı istikametine kaçması sonucu kurşunların oraya tesadüfi olarak isabet ettiği öğrenildi. Olayla ilgili çalışma Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından devam ediyor.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    31 Mart 2023 • 22:44
    İP liler hemen reise saldırdılar ayıp ayıp algınız çok çabuk çürüdü eski Türkiye yok her şey hemen ortaya çıkıveriyor
  • yiye
    1 Nisan 2023 • 01:55
    Tesadüfe bak hele çevrede okadar bina varken İYİ parti il binasına denk geliyor kurşunlar Allah Allah bizde inandık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.