VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKUL TAMAMEN BOŞALTILDI...

19 Mart 2023

..................

Bolu’nun en eski okullarından biri olan Abant İlkokulu Bolu Valiliği  kararıyla  boşaltıldı. Okulda eğitim gören 320 öğrenci ve 23 öğretmen o bölgede bulunan Atatürk İlkokulu’nda eğitim hayatlarına devam edecekler.

Olay Gündem Gazetesi'nin haberine göre, 60 yıllık okulda geçtiğimiz haftaya kadar eğitim öğretim devam ediyordu. Bolu Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından alınan kararla okulun boşaltılarak güçlendirme yapılmasına karar verildi.

Okulun depreme dayanıklılık testinin ardından bu kararın alındığı ifade edildi. 23 derslikli okulda öğrenim gören 320 öğrenci ve 23 öğretmen, yakın bölgede bulunan Atatürk İlkokulu’na aktarıldılar.

Abant İlkokulu’nda güçlendirme çalışması yapan işçiler, kırmızı boyalı çarpı işaretiyle işaretlenen yerlerin tuğla olduğunu, buraların perde beton yapılacağı belirterek, çalışmaların bu yıl eğitim sonuan kadar devam edeceği belirtildi. Pazar günü itibariyle güçlendirme çalışmalarının başladığı okul inşaat alanına dönerken, işçilerin hummalı çalışmaları sürüyor.

  • OKUL TAMAMEN BOŞALTILDI...
  • OKUL TAMAMEN BOŞALTILDI...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.