VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİDAN’IN HEDEFİ İL GENEL MECLİSİ…

13 Mart 2023

.................................................................

Bolu’nun sevilen simaları arasında yer alan ve son olarak Ziraat Odası Başkanlığı yapan Hakkı Fidan partisine geri döndü. Fidan’a genel seçimlerde aday olup olmayacağını sorduk işte cevabı…

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Bolu’da siyaset gündemi hareketli günler yaşıyor. Seçime sayılı günler kala milletvekili olmak isteyen partililer başvuru için yoklamalara başladı. Bolu’nun sevilen renkli simalarından olan ve bir süredir Ziraat Odası Başkanlığı yapan Hakkı Fidan 2007’de çıkarttığı parti rozetini yine geri taktı. CHP Bolu il başkanlığı sosyal medya hesabından Fidan’ın yeniden üye kaydı ile ilgili paylaşım yapıldı.

BELLİ OLMAZ

CHP İl Genel Meclisi üyeliği süresince il genel meclisinde sürekli gündem olan Fidan’ın vekillikle ilgili niyetinin olup olmadığını editörümüz Zekeriya Ercivan sordu. İşte Fidan’ın önümüzdeki günlerde aday olup olmayacağına ilişkin cevabı:

Ben 2007 yılında partimden istifa etmiştim. Partiden istifa ettim ama partililiğimden istifa etmedim her zaman partimi desteklemeye devam ettim. Şimdi yeniden üyelikle ilgili bir ortam oluştu ve yeniden kayıt yaptırarak parti rozetimi taktım. Milletvekili aday adaylığı başvurusu için cevap vermek için erken. Belli olmaz. Benim niyetim yeniden il genel meclisinde partimi temsil etmek ama vekil aday adaylığı için şuan net bir cevap vermem mümkün değil. 

2 yorum yapılmış
  • Bolusporlu
    13 Mart 2023 • 14:27
    CHP den başka girecek parti bulamadınmı CHP bitti yerine hadep geldi genel merkezden türk bayrağı kaldırılıyor ses yok dün seni yüce divanda yargılayacaz dediği siyasi atık Ali'den meded umuyor CHP den bi şey olmaz yalan dolan iftira netice öder tazminatları
  • Sraclar
    14 Mart 2023 • 02:33
    Nerede bir makam var hemen onun pesindeler.Ben o işi yapabilrmiyim dedikleri yok.Bolu'da böyle 8-10 kişi var .Adamların eslekleri oda başkanlığı.Hiç bırakmıyorlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.