VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE ADAY ADAYLIĞI BOLLUĞU....

13 Mart 2023

..................

Haber: Bülent VELİOĞLU

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde CHP Bolu teşkilatında hareketli saatler yaşanırken, CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, “Şahsıma sözlü olarak söyleyenlerle birlikte şu ana kadar 27 kişinin başvuru yapacağını tahmin ediyorum. Sayı ilerleyen günlerde artacaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylığı hareketliliği yaşanıyor. Millet ittifakının bazı şehirde ortak listeyle seçime girmesi beklenirken, bu kentler şimdilik belirsizliğini koruyor.

CHP ve İyi Parti’de aday adayları yavaş yavaş siyaset sahnesine çıkarken, CHP’de aday adaylığı hareketliliği yaşanıyor. CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, “Millet İttifakı olarak iktidar yürüyüşümüz devam ediyor. Partimizden milletvekili aday adayı olmak için şaşıma sözlü olarak söyleyen ve adaylığını resmen açıklayanların sayısı 27’ye ulaştı. Bu rakamın ilerleyen günlerde de artmasını bekliyorum” diye konuştu.

6 yorum yapılmış
  • Geredelimehmet
    13 Mart 2023 • 09:51
    Aç tavuk kendisini darı ambarında götürmüş misali milli bir muhalefet dahi olamayan CHP nin iktidar olması mümkün değildir 69yaşındayım geriye dönüp baktığımda CHP nin meşru yoldan iktidara geldiğini göremiyorum Güneş motel darbe arkası muhtıra arkası yarım yamalak hükümet oldular onuda ellerine yüzlerine bulaştırdılar Tüp kuyruğu yağ kuyruğu mazot kuyruğu bankaların hotumlanması netice bir esnafın başbakan Ecevite kasa fırlatması netice istifa edip k
  • Adalet
    13 Mart 2023 • 12:28
    Hayırlı olsun aslında CHP nin hayırla işi olmaz ama 27 tane Bolu da milletvekilimi seçilecek CHP belediye yi aldı ne hale getirdi Allah yapmayın adayı olan kimmiş liyakat i varmiymis nerede tahsil yapmış aç tavuk Kendini buğday ambarında sanirmis
  • Soru
    13 Mart 2023 • 13:41
    Geçmişi beceriksizce iş bilmezlikle dolu olup görevin daha büyüğüne talip olmak...:( Kötü bir komutan bir orduyu mahveder, kötü bir yönetici tüm ülkeyi. Siz ABD ve Rusya ile iliskileri bozmadan Ukraynada arabulucu olacak, AkdeniZ petrolünden hakkını alacak, Iran, Çin vs.arqsında denge siyaseti izleyecek bir yönetici olacagınızı mı zannediyorsunuz?
  • Yarenlerdiyar
    13 Mart 2023 • 13:45
    Geçmiste ne verdiniZ naptınız bu insanlara? Ekmegi karne ile sunmak, bir gecede onlarca hortumlanan banka, onlarca darbe, susuzluk, açlık... muhalefete bile tahammülünüz olmadı. Ikinci bir partiye müsade etmediniz. Demokrasi dediniz ama insanların farklı düsünmesine izin vermediniz. YONETIM BECERINIZ yok. Artık anlayın. Ve kolay olan muhalefetlikte kalın. Siz bu ulkeyi savaşa götürür sonra yurt dısına kaçarsınız.
  • Bolu14
    13 Mart 2023 • 19:26
    Rasim başkan favorim
  • brahim
    14 Mart 2023 • 16:54
    Geliyor gelmekte olan millet ittifakı açık ara reisi sececek kılıçdar ben kemal geliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.