VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET YASİN ERKAN KARAMAN’A ATANDI

9 Mart 2023

..................................................................

Adıyaman’da Vali Yardımcısı olarak görev yapan Bolulu Mehmet Yasin Erkan, Karaman’a atandı. Bolulu bürokrat artık Karaman’da Vali Yardımcısı olarak görev yapacak.

2021 yılından bu yana Adıyaman’da Vali Yardımcısı olarak görev yapan başarılı bürokrat Mehmet Yasin Erkan, Karaman’a atandı.

MEHMET YASİN ERKAN KİMDİR?

1991 yılında Bolu’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bolu’da tamamladı. Gazi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü bitirerek üniversite eğitimini tamamladı. 14 Mart 2018 tarihli Bakanlık Onayı ile, 16 Mart 2018 tarihinde Zonguldak kaymakam adayı olarak göreve başlamıştır. Bilecik ili Bozüyük ilçesi ve Yalova ili Altınova ilçesinde kısa bir süre Kaymakam Refikliği görevini yaptıktan sonra, 29 Haziran 2018 tarihli Bakanlık Onayı ile Karabük Eskipazar Kaymakam vekilliği yaptıksan sonra Kırıkkale Sulakyurt kaymakamlığı ardından, Adıyaman Vali Yardımcısı olarak  atanmış ve 2 Eylül 2021 tarihinde görevine başlamıştır. Vali Yardımcısı Erkan’ın ulusal düzeyde yayımlanan bir gazete ve editoryal bir dergide, yayımlanmış birçok makalesi bulunmaktadır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.