VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE HAREKETLİ GÜNLER..

6 Mart 2023

.....................

Özel haber: Bülent VELİOĞLU

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti Bolu teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. Aday adayı olacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkarken, partinin ağır isimleri kolları sıvadı. İlerleyen günlerde haberimizde yer almayan çok sayıda ismin de aday adaylığını açıklaması bekleniyor. 

AK Parti Bolu teşkilatında genel seçimler öncesinde aday adayı olacak isimler kamuoyunda konuşurken, adı geçen isimler kapalı kapılar ardında çalışmalara başladı.

Kamuoyunda adı geçen isimler şu şekilde…

ARZU AYDIN;

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın listenin en güçlü isimlerinden. Aydın, 2015-2018 yılları arasında AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve partinin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra milletvekili seçildi. Kadın kontenjanı avantajı ve ilk dönemi olması nedeniyle Aydın’ın listeye tekrar girebileceği kulislerde konuşuluyor.

FEHMİ KÜPÇÜ;

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu milletvekili olsa da Gerede kontenjanından listeye girdiğini sağır sultan bile biliyor. Küpçü, 4. döneminde görev yaptığı için bazı kesimlere göre aday olamayacağı ifade edilirken, bazıları da Küpçü’nün Gerede için tekrar en güçlü aday olduğunun altını çiziyor.

ALAADDİN YILMAZ

2014-2019 yılları arasında Bolu Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve son yerel seçimde aday gösterilmeyerek siyaset sahnesinden emekli olduğu düşünülen Alaaddin Yılmaz, genel seçimler öncesinde ‘Ben de varım diyerek” aday adayı olacağını gazetecilere açıkladı.  Partisinin en ağır isimlerinden olan Yılmaz, yapılan anketlerde partisinin en üstte çıkan isimlerinden oluyor. AK Partinin önemli isimleri Alaaddin Yılmaz’ı 1 sene sonra yapılacak yerel seçimlerde belediyeye aday olarak gösterilmesi gerektiğini ifade ederken, Yılmaz’ın siyasete geri dönmesi sonrasında kartlar tekrar karılacak.

FATİH METİN

2003-2007 yılları arasında AK Parti Bolu İl Başkanı görevini yürüten Fatih Metin, 2007-2011 yılları arasında AK Parti Bolu Milletvekilli olarak görev yaptı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı yardımcılıklarında görev aldı. Metin son olarak, 2019 yılında Bolu Belediye Başkanlığına aday oldu. Fatih Metin, seçim sürecine girildiğinde aday adaylığını açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor. Metin’in sık sık Bolu’ya gelerek parti düzeyinde kritik ziyaretler yaptığı da biliniyor.

NURETTİN DOĞANAY

2014-2019 yılları arasında AK Parti Bolu İl Başkanlığı yapan Nurettin Doğanay, görevinin ardından genel merkez tarafından Doğu Anadolu Koordinatörü olarak görevlendirildi. Doğanay’ın hedefi birinci ya da ikinci sırada ye almak. Aslen Geredeli olan Doğanay, birinci sıraya alamasa da Gerede kontenjanı olan ikinci sıradan listeye girmek için çaba gösteriyor. Aylar öncesinden esnaf ziyaretlerine başlayan Doğanay, genel merkezdeki üst düzey isimlerle ikili ilişkilerinin iyi olduğu biliniyor.

KAZIM KONAK

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, genel seçimlerde aday adayı olacağını yakın çevresine söylediği ve ilerleyen günlerde resmen açıklayacağı ifade edildi.

MUSTAFA ALLAR

Kulislerde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın milletvekilliğinin aklında olduğu konuşuluyor. Allar, mevcut milletvekili Fehmi Küpçü’nün tekrar aday adayı olup olmayacağı, daha doğrusu genel merkezin Küpçü’nün adaylığına sıcak bakıp bakmaması durumunda sahneye çıkacağı ifade ediliyor.

EMİNE ERDAL

2011 AK Parti Bolu İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Emine Erdal, 2014-2019 yılları arasında merkez ilçe il genel meclis üyeliği yaptı. Veteriner hekim Emine Erdal, evli ve 2 çocuk annesi.

GÜLER MERT

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert’in aday adayı olacağını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan belediye meclis toplantısında açıklanmıştı. Mert’in aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İSMAİL ÇETİN

AK Parti Gerede Merkez İlçe Başkanı İsmail Çetin’in Gerede kontenjanından aday adayı olacağı ilçede herkes tarafından konuşuluyor. Hem Mustafa Allar hem de İsmail Çetin, Fehmi Küpçü’nün pozisyonuna göre aday adaylığı sahnesine çıkacaklar.

SELAMİ KONYALIOĞLU

Doktor Selami Konyalıoğlu 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Ak Parti’den aday adayı olacağını resmen açıkladı. Konyalıoğlu, 2018 yılında AK Parti Bolu Belediye Başkan aday adaylığı, 2021 yılında AK Parti Bolu İl Başkanlığı adaylığında bulundu.

12 yorum yapılmış
  • Ali
    6 Mart 2023 • 14:43
    En çok nurettin doğanaya yakışır
  • brahim
    6 Mart 2023 • 15:30
    Bu seçimde chp 3 vekil çıkaracak hiç heveslenmeyin akp liler oy valan yok apkye
  • Adalet
    7 Mart 2023 • 11:09
    Hayırlara vesile olsun, Alaaddin Yılmaz belediye başkanlığı adayi olursa çok iyi olur ama yanındakilere çok dikkat etmesi gerekir 3 dönem Belediyeyi yürüttü Boluyu bolu yaptı hakki ödenmez yanlışlari var ama hep yanında olanlar yanlış proje gösterdiler yanında güvenilir kimse Yoktu
  • Bagan
    7 Mart 2023 • 01:12
    Akepe gittikçe güç mü kaybediyor, belediye meclisinde iki lafı bir araya getirebilen adamları yok, milletvekili adayları desen ne bileyim?
  • Mudurnu
    7 Mart 2023 • 01:36
    Artık bir değişim gerekli Nurettin Doğanay olabilir hak ediyor birde Alaaddin Yılmaz
  • Garip
    7 Mart 2023 • 11:23
    Bence Hacer 1 sıra adayı inanılmaz performansı var ben Hacer hanım da bı ışık görür gibiyim biliyorsanız cumhurbaskanini aglatmisti
  • Sebenli
    7 Mart 2023 • 06:13
    Su şişesi fırlatma ustamız efsane prof Dr Hacer Çınar'ı vekil olarak görmek ister Bolu'lu akepe seçmeni...
  • YalnzAdam
    7 Mart 2023 • 08:25
    Alaaddin Yılmaz hariç hangisinin ilimize halkımıza bir faydası olmuştur Hangi yüzle oy isteyecekler
  • MertSERT
    7 Mart 2023 • 08:54
    Bu arkadaşlarla seçime giderse akp.kesin 1 milletvekilinden başka çıkaramaz AKP
  • haki
    8 Mart 2023 • 07:27
    hacer çınar olmadan olmaz
  • lmneReis
    9 Mart 2023 • 02:15
    Hiç birini yapmayin
  • Bolulu
    9 Mart 2023 • 13:47
    Ben erhan yüceer olsun diksiyonu çok iyi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.