VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ISLANMASIN DİYE ŞEMSİYESİNİ TUTTU

5 Mart 2023

....................

Bolu’da, İzzet Baysal’ın 23’üncü ölüm yıldönümü anması töreninde aniden bastıran yağmurda AK Parti Milletvekili Arzu Aydın yanında oturan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in ıslanmaması için şemsiyesini siper etti.

Bolu’nun hayırsever iş insanı İzzet Baysal’ın 23’üncü ölüm yıldönümü dolayısıyla Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Anıt Mezar’da anma programı düzenlendi. Tören sırasında başlayan ve bir süre şiddetli yağan yağmurda AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ile yanında oturan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir arasında siyaseti unutturan anlar yaşandı.

SOHBET ETTİLER

Yağmurun artmasıyla birlikte Aydın’ın danışmanı şemsiye açarak vekile verdi. Arzu Aydın ise, Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e de kendisini yağmurdan koruyan şemsiyenin altına girmesini söyledi. İkili arasında yaşanan ve objektiflere yansıyan görüntüler farklı düşüncelerde de olsalar zor günlerde Boluluların ne kadar yardımsever olduğunu bir kez daha gösterdi.

Haber: Faruk Çidem  - Bolu Takip

2 yorum yapılmış
  • EskiCHPliYeniCHPli
    5 Mart 2023 • 15:36
    Diye Yazsaydınız daha Rekor olurdu bu haber sonuçda İkisinde Kanında CHP Partisinin Kanı Var Hayırlı işler
  • Vatandas
    7 Mart 2023 • 03:12
    Fark etmez.Meclis fes edildikten sonra Arzu'nun vekilliği bitiyor.O vekilliğinde Bolu'ya fayda yerine zarar verdi.Görmüş göreceği rahmet budur.O,bundan sonra yağmurlu havalarda balıklara şemsiye tutar.Rasim'in adaylığına gelince;Aç tavuk kendisini darı ambarında zannedermiş deriz.Bay Kemal Onu sıraya bile koymayabilir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.