VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ACININ VE SEVİNCİN BİRLEŞTİĞİ AN

11 Şubat 2023

.........................................................

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde enkaz altında annesini babasını ve kız kardeşini kaybeden ve 72 saat sonra enkazdan çıkarılan 20 yaşındaki Alperen Yılmaz sevk edildiği Bolu’da tedavi altına alındı. Gönüllü olarak bölgede arama kurtarma çalışan gençler Bolu’ya gelerek sağ olarak kurtardıkları Alperen Yılmaz’ı hastanede ziyaret ettiler.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde depremde yıkılan binada yaşamını yitiren öğretim görevlisi Sinan Yılmaz (51) ile eşi Ebru Yılmaz (46) ve kızları Sena Yılmaz (15), Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz ailesinden geriye kalan tek kişi olan 20 yaşındaki Alperen Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi Zafer Apartmanındaki binanın enkazından gönüllü olarak bölgede bulunan ekipler tarafından 72 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Yılmaz, yapılan ilk tedavisinin ardından akrabaları tarafından tedavisi için Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ameliyata alınan Yılmaz’ın enkaz altında kalarak hasar gören sol kolu dirsek kısmından kesildi.

Arama kurtarma ekiplerine destek vermek için gittikleri Hatay’da gönüllü olarak çalışan Mustafa Buğra Bulanık ve akrabaları enkazdan kurtardıkları Alperen Yılmaz’ı ziyaret etmek için Bolu’ya geldiler. Bolu Valisi Erkan Kılıç ile İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol tarafından karşılanan Mustafa Buğra Bulanık ve akrabaları kurtardıkları genci tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgiler aldılar. Binadan çıkan cansız bedenlerin üzüntüsünü yaşayan gönüllü ekip bir yandan da Alperen Yılmaz’ı canlı olarak kurtarmanın mutluluğunu yaşadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.