VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER....

9 Şubat 2023

....................

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Bolulu vatandaşlardan İmran Aydoğdu'nun cenazesi Öğle namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedildi. Gülten Güven ile kızı Asya Güven'in cenazesi ise Dolayüz Köyü’ndeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Rehberlik eğitimi için gittiği Adıyaman’da deprem esnasında kaldıkları otelin yıkılmasının ardından enkaz altında kalarak can veren İmran Aydoğdu'nun cenazesi bugün öğle namazından sonra cenaze namazının kılınmasıyla Çığırtkanlar Mezarlığına defnedildi. Merhume'nin cenazesine, AK Parti Bolu İl teşkilatı ve yakınları katıldı.

ANNE KIZ MUDURNU’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Yine aynı depremde Hatay'da yaşamını yitiren Bolulu vatandaşlardan Gülten Güven ile kızı Asya Güven, öğle namazına müteakiben Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camiinde, kılınan cenaze namazının ardından Dolayüz Köyü’ndeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç ve merhumelerin yakınları katıldı. Vali Kılıç, merhumelerin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.