VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU ANNE KIZ DEPREMDE CAN VERDİ

7 Şubat 2023

....................

Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen depremde enkaz altında kalan Gülten Güven ve kızı Asya Güven hayatını kaybetti. Aslen Bolu Mudurnulu olan anne ve kızının cenazeleri Perşembe günü ilçede kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 Kahramanmaraş merkezde meydana gelen, 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6’lık depremde enkaz altında kalan vatandaşları arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yıkımın etkili olduğu 10 ilden biri olan Hatay’ın Antakya ilçesinde ekipler enkaz altında kalan Gülten Güven ve kızı Asya Güven’in cansız bedenlerine ulaştı. Hayatlarını kaybeden anne ve kızın aslen Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Dolayüz köyünden oldukları öğrenildi.

MUDURNU’DA DEFNEDİLECEKLER 

Anne kızın cenazeleri Perşembe günü öğle namazına müteakiben Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Dolayüz Köyü’ndeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Haber: Zeynep Algan - Hedef Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • Emrah
    9 Şubat 2023 • 02:15
    Depremler gece uykuda oluyor genellikle Türkiye'de binalarda yatak odalarına çelik kafes uygulaması zorunlu kılınsın su ve elektrik donanımlı hayatta kalmak şansı vereblir
  • DErdoan
    9 Şubat 2023 • 03:11
    Allah rahmetlerini bol etsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.