VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

140 SOKAKTA ELEKTRİKLER KESİLECEK!

22 Aralık 2022

..................................................................

Bolu’da geniş çaplı elektrik kesintisi yaşanacak. Bolu Sedaş’ın planlı elektrik hatlarındaki bakım ve onarım faaliyetleri nedeniyle kesintiler uygulanacak. Bolu merkezde 137 sokakta 6 mahallede ve 7 köyde elektrik kesintileri olacak.

Sedaş yarın saat 9.00 ile 12.00 saatleri arasında Alpağutbey Mahallesi, Çakmaklar Mahallesi, Hacı Ahmet Çatladı Caddesi, Çakmaklar Caddesi, Dodurga Mahallesi, İsmail Özer Caddesi, Çömlekçiler Köyü, Kozlu Köyü, İmamlar Köyü, Ömerler ve Yolçatı köylerinde geniş çaplı elektrik kesintisine gidecek.

Bölgede yaklaşık 140 sokakta tamamen elektrikler kesilecek. Kesintiden ilimiz merkezindeki bazı köylerin yayları ve Anadolu Otoyolu üzerindeki tesisler de etkilenecek. Durumdan abonelerin olumsuz etkilenmemesi için elektrik kesintisi yapılacak saatler arasında tedbir almasını isteyen SEDAŞ yetkilileri kesinti yapılacak saatleri 9.00 ile 12.00 arası olarak açıkladı

Mahalle ve köylerinde ne zaman elektriğinin kesileceğini merak eden vatandaşların işte ayrıntılı listeyi SEDAŞ’ın kurumsal internet sitesinden görebilecekleri belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.