VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞAL SABUNLARA İLGİ ARTTI

17 Aralık 2022

..............................................................

Özel Haber: Serap VARLIK 

Bolu’da kapalı çarşıda 7 yıldır sabun satarak geçimini sağlayan esnaf Sevil Dikici, bin bir derde deva olan sabunların son zamanlarda rağbet gördüğünü dile getirdi. Sattığı sabunların cilde çok iyi geldiğini ifade eden Sevil Dikici, “Bıttım sabunu, argan sabunu, ısırgan sabunu ve sarımsak sabunu saç dökülmeleri ve kepeğe karşı çok iyi geliyor. Sabunlarımızda kimyasal madde yoktur hepsi doğaldır” dedi.

Bolu Belediyesi’nin kapalı çarşısında yıllardır sabun satarak geçimini sağlayan Sevil Dikici, doğal ürünlerle vatandaşların dertlerini çözüyor. Cilt sorunu, saç dökülmesi, kepek, migren, baş ağrısı, varis vb hastalıklara sattığı sabunlarla deva olan Sevil Dikici, tamamen doğal sabunları alıcısıyla buluşturuyor. Vatandaşların hastalıklara şifa olarak gördüğü doğal sabunlara Bolu’da son zamanlarda rağbet giderek artıyor. 
Sabunlarının hepsinin yüzde 100 doğal olduğunu dile getiren Dikici, “Sabunların her biri doğal yağlar ve bitkisel yağlarla yapılır. Örneğin ısırgan sabunu ısırgan yayıla, defne sabunu, defne yağıyla, çörek otu sabunu, çörek otu yağından yapılır. Sabunun hammaddesi yağdır sabun esas itibari ile yağdan yapılır” şeklinde konuştu. 

“BOLULULAR DOĞAL SABUNU TERCİH EDİYOR”

Son zamanlarda insanların doğal ürünlere olan ilgisinin daha çok arttığını belirten Dikici, “Bolu’da çok fazla sabun alan müşterim var. Her sabun ayrı ayrı derde şifa oluyor. Bıttım sabunu, argan sabunu, ısırgan sabunu ve sarımsak sabunu saç dökülmeleri ve kepeğe karşı çok iyi geliyor. Sabunlarımızın fiyatı ise 25 lira arasında” dedi. 
 

HER DERDE DEVA BITTIM SABUNU  

Bacaklarda oluşan varis için bıttım sabunu ile düzenli olarak masaj yapılarak yıkanması varis oluşumunun hafiflemesine ve ağrıların azalmasına fayda sağlayacağını ifade eden Dikici, “Müşteriler arasında varis için kestane sabunu ve kara üzüm sabununda tercih edenler var” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Muhsin
    20 Aralık 2022 • 03:31
    Doğal sabunlar vücut bakımı yönünden oldukça yararlıdır.Kimyasaldan ne kadar uzak o kadar vücut rahat olacaktır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.