VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA 2023 TARIMININ GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

16 Aralık 2022

...............................................

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2022 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirerek, 2023 yılı için plan programını yaptı. Bolu İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat, toplantıda yeni projelerle Bolu’nun hizmetinde olacaklarını vurguladı.

Mısır, buğday, arpa, patates ve birçok ürünün yetiştiği Bolu ovasının 2022 yılı değerlendirme toplantısı Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde yapıldı. Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün düzenlediği toplantıya İl Müdürü, Müdür Yardımcıları, şube ve İlçe müdürleri katılım sağladı. 2022 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilerek, 2023 yılının planlaması kurum yetkililerince yapıldı. Öte yandan toplantıda şubelerin ve ilçelerin yaptıkları çalışmalar değerlendirilerek, ihtiyaçlar ve yapılması planlanan projeler ele alındı.

“HAYATIN HER ALANINDA YER ALAN BİR KURUMUZ”

Fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat, “Bakanlığımızın taşradaki temsilcileri olarak görevimizi sürdürmekteyiz. Çalışmalarımız bu doğrultuda üretici odaklı olarak devam etmektedir. 500'ü aşkın iş kolu ile oldukça yoğun bir sahada yaptığımız çalışmalarda tarladan/ahırdan sofraya üretimden tüketime kadar uzanan koridorun her aşamasında yer alan bir kurumuz. Bunların yanında bakanlığımızın üretici odaklı çalışma prensibine paralel doğrultuda üreticimizin yanında yer alarak arzın devamlılığını sağlamaya gayret ediyoruz” dedi.

“BOLU'NUN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni projelerle Bolu’nun hizmetinde olacaklarının altını çizen Müdür Murat, “Tohum desteği, Kırsal Kalkınma destekleri, eğitim çalışmaları derken yoğun geçen 2022 itibari ile projelerimizi nihayete erdirmiş bulunmaktayız. 2023 yılında da üreten Bolu'muzun gıda arzının stratejik bir öneme haiz olduğu üretim aranasında daha güçlü bir yer edinmesi adına yeni projelerle Bolu'nun hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu bilinç ve özveri ile hareket eden siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederken aynı azim ve hırsla çalışmalarınıza devam edeceğinize inancım sonsuzdur" ifadelerine yer verdi.

 

  • BOLU’DA 2023 TARIMININ GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
  • BOLU’DA 2023 TARIMININ GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
  • BOLU’DA 2023 TARIMININ GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
  • BOLU’DA 2023 TARIMININ GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.