VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AHMET KURT’TAN SEÇİM ÇIKIŞI

14 Aralık 2022

...................................

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonunu(KESK) ziyaret ederek sendika yetkilileriyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Kurt, “Önümüzdeki seçimler ‘Keşke Yunan kazansaydı’ diyenlere karşı memleket dertlerini dert edinmişlerin seçimi olacaktır.” dedi.

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde Bolu’dan CHP milletvekili aday adayı olacak olan Ahmet Kurt, yaklaşan seçimler öncesi temaslarını sürdürüyor. Bolu’da siyasi partilerin yanı sıra sivil toplum örgütlerini tek tek ziyaret eden CHP’li Kurt son olarak KESK’i ziyaret etti. Ziyarette KESK’e bağlı Eğitim-Sen Şube Başkanı Zehra Kulalı Gezici, Tüm Bel-Sen Bolu İl Temsilcisi İsmail Özmen, SES Şube Başkanı Serdar Koçyiğit ile sendika yöneticileri hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Zehra Kulalı Gezici, vatandaşların yoksulluğu derinden hissettiklerine dikkat çekerek, “Kendi haklarımızı, halkımızın haklarından ayrı görmüyoruz ve bu kapsamda  mücadele ediyoruz. Umarım önümüzdeki yıl barıştan, emekten ve laiklikten yana bir ülkeyi hep beraber kurabiliriz. Yolunuz açık olsun.” diye konuştu.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN GERİ DURMAYACAĞIZ

Uzun yıllar alanlarda emekçiler için mücadele verdiğini hatırlatan Kurt ise şunları söyledi:

“Burada eski günlerimi hatırladım. Kendimi evimde gibi hissediyorum. 1990’lı yıllarda memur sendikalarını kurmak için emek verdik. Bizler çok mücadele verdik, yargılandık. Elimizi taşın altında koymak gerekiyordu ve koyduk. Aynı şekilde bugünlerde de elimizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız. Önümüzdeki seçimler ‘keşke Yunan kazansaydı’ diyenlere karşı memleket dertlerini dert edinmişlerin seçimi olacaktır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.